facebook

Куртка буде як нова: як правильно і швидко почистити шкіру?

У цьому сезоні шкіряна куртка в моді. І ми знаємо, що вона у вас є. Так що дістаємо її і носимо із задоволенням.

Видаляємо плями з куртки

Звичайне забруднення можна почистити на шкіряній куртці за допомогою мокрої губки або ганчірки. Тільки не треба натягувати шкіру – просто протріть. Якщо пляма залишилася – тканиною, змоченою у мильному розчині. Від жирних маслянистих плям допоможе позбутися бензин або уйат-спірит.

Чорнильні плями виводять за допомогою спирту. Плями від масляної фарби видаляються за допомогою дитячого масажного масла. Плями і потьоки після дощу і снігу прибирає столовий оцет. За допомогою масажного масла можна почистити шкіряну куртку.

Чистимо комір

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Комір і підкладку можна очистити за допомогою теплої води. Після чого обов’язково потрібно витерти шкіру серветкою і висушити. Якщо забруднення більш складне – тоді в хід візьміть косметичне молочко для зняття макіяжу. Ще можна застосувати для очищення коміра спирт і лимонний сік. Спочатку протираємо спиртом, а потім лимонним соком. В кінці процедури наносимо гліцерин.

При сильному забрудненні потрібен бензин. Жирні плями добре видаляються оцтом. Є і незвичайний метод, коли забруднення видаляють розрізаною цибулиною або скоринкою апельсина.

Чистимо рукава і манжети шкіряної куртки

Для цього вам знадобиться нашатирний спирт з водою в рівних пропорціях і м’якою ганчіркою. Для догляду за рукавами підійде лимонний сік або апельсинова скоринка. Після всього необхідно протерти шкіру гліцерином або живильним (безбарвним) кремом.

Чистимо весь виріб

Позбутися від бруду і надати шкірянці блиску і новизни допоможуть лимон і апельсин. Лимонним соком потрібно змочить ватку і пройти по всьому виробу. А апельсиновою кіркою можна привести в порядок виріб темного кольору. Для світлої шкіри апельсинова кірка не підійде.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Куртка буде як нова: як правильно і швидко почистити шкіру?