facebook

Гарбузово-курячі котлети. Такі ніжні та соковиті! Найулюбленіша дитяча страва!

Завдяки ніжному смаку гарбуза, котлети з курячого філе вдаються дуже соковитими та апетитними на вигляд. А які вони смачні!

І м’ясо, і гарнір 2 в 1.

Склад:

400 г курячого філе,

1 яйце,

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

200 г гарбуза,

1 цибулина,

2 зубці часнику,

1 ст. ложка масла,

по 2 ст. ложки манки та олії,

мелений коріандр, сіль, перець.

Гарбуз очисти від шкірки, крупно натерти. Філе перемолоти разом із цибулею і часником, додати гарбуз, розм’якшене масло, манку, спеції, яйце, посолити, добре вимішати і вибити, залишити на 20 хв.

Сформувати невеликі котлети й обсмажити на олії з двох боків.

Подавати гарячими із будь-яким гарніром, салатом або овочами.

Смачного!

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Гарбузово-курячі котлети. Такі ніжні та соковиті! Найулюбленіша дитяча страва!