facebook

Чоловік вбив дружину на очах у дітей, повернувшись з війни в Україні

Дітей відправлять до дитячого будинку, оскільки родичі від них відмовились.

У російському Заволжі, що у Нижегородській області, чоловік вбив дружину на очах. У власних дітей після повернення з війни в Україні.

Про це пише російське пропагандистське видання Mk.ru.

За даними видання свідками вбивства стали діти віком 6 та 7 років. Дітей відправлять до дитячого будинку, оскільки родичі від них відмовились.

Місцеві ЗМІ пишуть, що в момент вбивства, яке сталось 17 квітня, у квартирі перебували чоловік, дружина та двоє дітей. Знайомі розповіли, що чоловік був раніше спокійним, але деколи любив випити.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Один зі знайомих підозрюваного розказав, що у нього виникали проблеми у сімʼї та на роботі.

“Навіть коли він напивався, не було того, щоб агресія була. Лаявся він там із дружиною, але це, мені здається, у будь-якій родині. Дружина переважно кров йому пила. Постійно невдоволена ним була. У нього з роботою було тяжко. Він в аварії двічі був: були дві ноги зламані”, – розповів він.

Місцевий телеграм-канал “Мой Нижний Новгород” з посиланням на власні джерела пише, що “чоловік, повернувшись із СВО, вбив дружину на очах своїх 2 дітей (6 та 7 років). Родичі від дітей відмовилися, їх відправлять до дитбудинку. Відмовилися вони й ховати маму. Вона лежала в морзі незібрана. Соцзахист надає матеріальну допомогу лише родичам. Соцзахист дає матеріальну допомогу лише родичам, а ми чужі люди. Ми всім класом збираємо кошти, щоб хоч би поховати її. Ховати теж будемо самі. По всій школі теж оголосили збирання коштів, але на похорон не вистачає. Діти у найсильнішому шоці від цього кошмару”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Чоловік вбив дружину на очах у дітей, повернувшись з війни в Україні