facebook

Жінка організовувала дитячі секс-вечірки з горілкою та презервативами: Подробиці скандалу

Також вона переслідувала своїх жертв.

У США жінка на ім’я Шеннон О’Коннор організовувала дитячі секс-вечірки.

Також каліфорнійська мама звинувачується у переслідуванні своїх жертв і навіть переїхала до міста одного з її обвинувачів, перш ніж вона почала дзвонити та надсилати їм повідомлення декілька разів на день.

Шеннон О’Коннор організовувала дитячі секс-вечірки / Фото: dailystar.co.uk
Жертви жінки розповіли в суді про жахіття, яке їм довелося пережити.

Вони кажуть, що Шеннон О’Коннор зруйнувала їхнє життя, і що вона заманювала 14-ти та 15-річних підлітків до свого розкішного маєтка вартістю 3,5 млн доларів у Лос-Гатосі. Там вона змушувала дітей випивати та займатися сексом для власного задоволення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Слідчі стверджують, що О’Коннор вручала дітям подарунки та пригощала їх горілкою, причому деяким жертвам було лише 13 років, тоді як багато статевих актів нібито не було вчинено за взаємною згодою.

Вона також роздавала презервативи неповнолітнім, щоб спробувати переконати їх вступити до статевого акту, як заслухав суд.

Жінці пред’явлено 39 кримінальних звинувачень у тяжкому злочині, пов’язаному із загрозою для дитини, та сексуальних побоях, а її адвокати, як повідомляється, розглядають можливість визнання провини в обмін на тюремний строк до восьми років або менше.

Якщо її визнають винною у всіх пунктах, їй може загрожувати до 20 років позбавлення волі.

Деякі з жертв О’Коннор стверджують, що вона потоваришувала з ними через своїх дітей, а потім через соціальні мережі.

Одна жертва, відома під псевдонімом “Джейн Доу 8”, сказала місцевим ЗМІ: “Шеннон не має совісті. Вона шахрайка. У мене ніколи не буде того життя, яке я колись мав. І вона теж не винна”.

Дівчата-жертви свідчили, що молоді хлопці піддавали їх сексуальному насильству, тоді як О’Коннор спостерігала за цим із задоволенням.


Інша жертва сказала, що одного разу вночі вона виявила, що О’Коннор слідує за нею в її машині з вимкненими фарами, навіть після того, як вони отримали судову заборону.

Потерпіла сказала: “Її дії дивні. Вона маніпуляторка. Вона продовжує показувати ознаки відсутності каяття”.

Декілька ймовірних жертв кажуть, що тепер вони страждають від депресії внаслідок мук з боку О’Коннор, а одна мати заявила: “Вона дуже хвора людина і сексуальна хижачка. Вона навчила нашу дочку пити, як рок-зірка. Мені це гидко”.

Інша жертва стверджує, що О’Коннор переїхала до Айдахо, куди переїхала і одна з її жертв. Потім вона почала переслідувати її в соціальних мережах і часто телефонувала їй.

Адвокати О’Коннор не надали жодних свідків чи доказів на підтримку своєї клієнтки. Їй було наказано повернутися до суду 16 травня.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Жінка організовувала дитячі секс-вечірки з горілкою та презервативами: Подробиці скандалу