facebook

Скандал у ресторані в Дніпрі: проти власниці, яка сварилася з працівниками ТЦК, порушили справу (відео)

Проти жінки порушили кримінальну справу.

Проти власниці елітного ресторану в Дніпрі порушили справу за ч.2 ст. 342 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке може загрожувати жінці за опір працівникам ТЦК та СП (нова назва військкоматів) — позбавлення волі на строк до двох років. Наразі тривають слідчі дії.

Про це ТСН.ua повідомили в Головному управлінні Національної поліції Дніпропетровської області.

Нагадаємо, що цього тижня в Мережу потрапило відео, на якому жінка в Дніпрі сперечається з представниками ТЦК у приміщенні закладу. Військові завітали до елітного ресторану в центрі міста, щоб перевірити документи в чоловіків. Однак жінка стала їм на заваді.

Скандал у ресторані в Дніпрі
“Х*й якийсь прийшов разом із тобою. А ви ж усі разом, усі х*ї, виходить”, – кричала власниця закладу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вона відмовлялася пропустити військових, пояснюючи це тим, що після таких перевірок до її ресторану перестануть приходити клієнти.

“Яку роботу ви робите? Я поважаю військовослужбовців. Але я розмовлятиму й “тикатиму”, що захочу, те й робитиму. Це ви мене не поважаєте. Тому ви прийшли в мій заклад і чіпаєте моїх гостей. Коли ви будете ходити, ніхто ходити не буде”, – сказала власниця закладу.

Також жінка запитала в одного з працівників ТЦК, скільки йому років та чому він не на фронті.

Реакція військових
На скандальне відео з Дніпра відреагував військослужбовець Збройних сил України Євген Карась. На своїй сторінці в Мережі чоловік написав, що власниці ресторану слід вибачитися перед військовослужбовцями, які виконували свої обов’язки.

Власниця закладу публічно не коментувала інцидент. На сторінці жінки в Instagram користувачі залишили десятки коментарів щодо скандального відео. Вони розділилися на два табори — одні підтримали жінку, інші написали, що чекають її вибачень перед військовими.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Скандал у ресторані в Дніпрі: проти власниці, яка сварилася з працівниками ТЦК, порушили справу (відео)