facebook

Спеки можна не чекати? Якою буде погода в Україні влітку 2023 – прогноз на кожен місяць

За прогнозом синоптиків, літо обіцяє бути більш привітним, ніж весна


Залишилося пережити всього один місяць весни, яка видалася не такою вже теплою та спокійною для українців. Однак довгоочікуване літо обіцяє бути більш привітним, за прогнозом синоптиків.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися
Синоптики сервісу wisemeteo склали прогноз погоди на літо, щоб українці могли спланувати відпочинок. Так, за вікном буде досить прохолодно, але різких температурних стрибків та опадів не очікується. У сезон середня температура буде на 3 градуси нижчою, ніж минулого року, тобто близько 20 градусів. Сильної спеки понад 29 градусів не прогнозують.

Погода в червні 2023
Перший місяць літа буде типовим, проте декілька дощових днів все ж таки очікується. Температура повітря впаде на 2 градуси нижче за середні показники за останні десять років і коливатиметься від +15 до +27 градусів.

Погода в липні 2023
Цей місяць потішить теплом більше, ніж червень. Незважаючи на це, прохолода все ж таки відчуватиметься, порівняно з минулим роком. Синоптики прогнозують суху та сонячну погоду, з незначними опадами на початку. Температура змінюватиметься від +16 до +28 градусів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Погода в серпні 2023
У серпні на українців чекає стабільна і суха погода, а стовпчик термометра покаже високу температуру повітря, яка може зберегтися до кінця літа. Дощів буде мінімум лише один день. У середньому температура становитиме від +12 до +29 градусів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Спеки можна не чекати? Якою буде погода в Україні влітку 2023 – прогноз на кожен місяць