facebook

Путін готує найпотужніший удар по Росії: це вже останній напад. Таролог розповів, чого чекати

Чи вірять росіяни, що українці підірвали житлові будинки, лікарні та школи на території РФ – після досвіду другої чеченської?


Ось уже кілька днів у російському суспільстві жваво обговорюються удари дронами по Кремлю та вибухи енергетичних об’єктів у різних частинах Росії. За словами Михайла Подоляка, саме таким чином може готуватись масштабний терористичний акт у Росії, щоб у всьому звинуватити ЗСУ. З чиновником погоджується і таролог Наталія Борисенко.

Так, жінка заявила, що Росія найближчим часом може здійснити терористичні акти на своїй території. Вони можуть імітувати навіть захоплення заручників. Про це пише Главред.

Такі провокації Кремль, швидше за все, може влаштувати на північному кордоні України. При цьому він може застосувати російських окупантів, які переодяглися у форму ЗСУ.

Найжахливіше те, що, за словами Наталії Борисенко, внаслідок подібних терористичних актів може бути багато жертв.

“Це вже було неодноразово. Вони вже це пробували і в них нічого не вийшло. Вони робитимуть щось інше. Має статися щось серйозне з багатьма жертвами. Це відбуватиметься тривалий час — протягом цього місяця найближчі 20 днів”, – сказала Борисенко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім того, за словами Борисенка, російські спецслужби планують серію терактів з мінуванням та вибухами житлових будинків, лікарень та шкіл у російських населених пунктах. А також завдання ракетно-бомбових ударів по місту Білгороду або одному з міст Криму.

Нагадаємо, що восени 1999-го року подібне в Росії вже траплялося – у розпал непопулярної на той час другої чеченської війни раптом сталася серія вибухів житлових будинків у Волгодонську, Москві та Буйнакську, які Кремль – і тодішній прем’єр Путін – використали для підвищення популярності війни проти Ічкерії.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Путін готує найпотужніший удар по Росії: це вже останній напад. Таролог розповів, чого чекати