facebook

Труситиме цілий місяць: українців попередили про дуже небезпечний червень

У червні українці зіткнуться з частими магнітними бурями


На початку червня очікуються спалахи на Сонці, які призводитимуть до кількох магнітних бурях різної інтенсивності протягом першого літнього місяця. Подібні явища можуть вплинути на самопочуття українців. Про це пише “ТСН”.

У такі дні багато хто може відчувати втому, головний біль, порушення сну, запаморочення через те, що магнітні бурі негативно впливають на організм людини.

Люди, які страждають від метеозалежності, будуть відчувати неприємні симптоми навіть під час слабких спалахів на Сонці. Тому важливо бути готовими до можливих наслідків.

У червні дві тисячі двадцять третього року очікуються кілька магнітних бур різної інтенсивності:

слабкі – 1, 7, 16 та 30 червня;
середні – 10, 28 та 29 червня;
сильні – 2, 18, 19 та 20 червня.
Для більшості людей слабкі магнітні бурі проходять непомітно, але люди, які страждають від метеозалежності, можуть відчувати деякі симптоми.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Це може виявлятися як зменшення працездатності, загальне нездужання, так і підвищена нервова та емоційна напруженість.

Середні та сильні магнітні бурі відчувають усі. У такі дні слід бути готовим до слабкості, головного болю, підвищеного тиску та загострення деяких хронічних захворювань.

Навіть якщо у вас стійкий організм, краще підготуватися заздалегідь до можливих спалахів на Сонці. Перед цим необхідно перевірити наявність у домашній аптечці препаратів від головного болю та високого тиску.

Важливо уникати навантаження на роботі, щоб організм міг легше переносити магнітні бурі. Крім того, варто врахувати такі рекомендації:

  • не варто вживати алкогольні напої, енергетики, каву – вони можуть послабити організм і посилити вплив спалахів на Сонце, краще пити більше води;
  • додавання фізичної активності у своє життя, наприклад, важлива прогулянка на свіжому повітрі у такі дні;
  • контрастний душ допоможе покращити самопочуття та повернутися до свідомості.
    Лікарі також рекомендують дбати про гарний сон і дотримуватися режиму. Ці рекомендації особливо актуальні у дні спалахів на Сонці.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Труситиме цілий місяць: українців попередили про дуже небезпечний червень