facebook

“Буде загострення”: астрологи попередили про максимально важкі втрати для України

Астрологи назвали 4 дуже неприємні дні для України, коли буде найбільш напружена ситуація.

Прогноз для України з 15 по 19 червня / Колаж Главред, фото pixabay, ua.depositphotos.com
Середина червня для України буде дуже напруженою. За словами астрологів період Молодика буде вкрай небезпечним.

“17 червня 2023 року – Молодик в знаку Тельця. Ви вже знаєте, що це час психічної слабкості: депресія, пригніченість, зневіра, і т.д. старайтеся не свариться, не засмучуватися, мінімізуйте використання гаджетів на цей час”, – говорить астролог і таролог Анна Єфремова.

За її словами, Україну і світ чекає тиждень максимально важких новин.

“З 15 по 19 червня особливо небезпечний період в питаннях природних катаклізмів і загострення військових дій. Це стосується не тільки України але і планети в цілому. Так що не ігноруємо попередження метеорологів, запасаємося провізією на тиждень попереду, тримаємо руку на пульсі, на випадок екстреної евакуації. Тобто (документи, гроші, і т. д)”, – попередила Єфремова.

Хто така Анна Єфремова
Анна Єфремова – таролог, астролог і практикуючий екстрасенс. Має свій власний youtube-канал, де дає прогнози про майбутні події в Україні та світі.

Що чекає Україну найближчими днями – прогноз
Астролог Ангеліна Вакуліна зазначає, що удари по всій Україні будуть.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“На жаль, аналогічні ситуації з Кривим Рогом, буде продовжуватися. Не будьте самовпевненими. Убезпечте себе і своїх близьких”, – повідомила астролог Вакуліна, пише Главред.

Вона також назвала 3 регіони, які будуть в максимально неприємних умовах.

Хто така Ангеліна Вакуліна
Ангеліна Вакуліна – астропсихолог і таролог. Довгий час практикує астро і нео психологію, таро і багато інших інструментів для пізнання себе, йдеться на сайті астролога. Вона часто робить прогнози для України і щодо війни з Росією.

“Харків, Луганськ і Донецьк – дуже погані карти. Йдуть максимально важкі втрати”, – говорить астролог Ангеліна Вакуліна.

Що варто враховувати читачеві
Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Буде загострення”: астрологи попередили про максимально важкі втрати для України