facebook

Мобілізація із застосуванням зброї: працівник ТЦК почав стріляти при врученні повістки – чим усе обернулося

Особливо “завзяті” військкоми вже відкривають стрілянину при врученні повістки


В Україні триває загальна мобілізація, і деякі військкоми надто “завзято” підходять до виконання своїх обов’язків. Особливо часто в цьому ключі фігурує Одещина, і в Мережі розповіли про черговий інцидент, тепер зі стріляниною.

Зокрема, військком влаштував стрілянину на ринку в Рені на півдні Одеської області – попередньо він стріляв у повітря зі стартового пістолета.

За версією слідства, двоє представників районного ТЦК намагалися вручити повістку місцевому жителю, але між ними стався конфлікт – у результаті військком зробив постріл. Очевидці одразу повідомили про подію у поліцію.

Правоохоронці встановили всіх учасників інциденту, наразі проводяться слідчі дії. Вилучено зброю, патрони, стріляну гільзу та інші речові докази, які надалі направлять на експертне дослідження.

У поліції заявили: “Між двома представниками районного ТЦК та місцевим громадянином під час вручення йому повістки виник конфлікт. Під час словесної суперечки один із представників органу військового управління зробив постріл вгору зі стартового пістолета”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відкрито кримінальне провадження за статтею “хуліганство із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для завдання тілесних ушкоджень”. Співробітникові військкомату загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Мобілізація із застосуванням зброї: працівник ТЦК почав стріляти при врученні повістки – чим усе обернулося