facebook

“Будемо святкувати…”: відома тарологиня визначила кардинальне зрушення в Україні, потрібно 8 місяців

Тарологиня побачила два варіанти розвитку подій, і причиною цього став підрив росіянами Каховської ГЕС

Популярна у соціальних мережах українська тарологиня Яна Тимощук, яка попереджала, що російські окупанти протягом всієї весни продовжуватимуть військові дії на території нашої країни, поділилася новим прогнозом.

Астроекспертка визначила, що після того, як російські окупанти підірвали Каховську ГЕС, можливі два сценарії розвитку війни в Україні. У першому випадку можуть розпочатися нові етапи бойових дій. Або вони можуть закінчитися протягом восьми наступних місяців.

Про це Яна Тимощук розповіла у новому ефірі на своєму каналі у мережі YouTube.

За її словами, дії президента України Володимира Зеленського негативно впливають на кривавого російського диктатора володимира Путіна. “Прості росіяни” зазнають обурення з цього приводу.

Однак після руйнування ГЕС Україна має всі шанси досягти успішної угоди з іншими державами, що сприяє прискоренню перемоги над російською агресією.

“Є два сценарії розвитку подій – або активні бойові дії закінчаться протягом восьми місяців, або піде “обнулення” і буде нова фаза війни. Але, згідно з картою “Самітник”, за нами сила, тому ми в будь-якому випадку святкуватимемо перемогу”, – заявила тарологиня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Будемо святкувати…”: відома тарологиня визначила кардинальне зрушення в Україні, потрібно 8 місяців