facebook

“Це не остання трагедія”: астролог назвала міста України, які в “червоній зоні”

Астролог Ангеліна Вакуліна назвала міста України, які в небезпеці до кінця літа 2023 року.


Астролог і таролог Ангеліна Вакуліна в інтерв’ю для Главреда розповіла, що найбільш напружений період для України до 31 липня.

За її словами, східний напрямок залишатиметься важким ще довго.

“Йде активний контрнаступ і контрнаступ буде досить успішним по всіх фронтах. Найважчим залишається – Схід, це важко доступна ділянка фронту. Період найважчий, але дуже продуктивний для нас”, – говорить астролог в інтерв’ю.

Вакуліна розповіла, які міста та області знаходяться під загрозою.

Хто така Ангеліна Вакуліна
Ангеліна Вакуліна – астропсихолог і таролог. Довгий час практикує астро і нео психологію, таро і багато інших інструментів для пізнання себе, йдеться на сайті астролога. Вона часто робить прогнози для України і щодо війни з Росією.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Всі окуповані території, Луганськ, Донецьк і міста, які знаходяться біля моря, річок, озер. Міста, де знаходяться водні конструкції – в зоні ризику до кінця серпня. Ці міста знаходяться в “червоній зоні”, будуть провокації з боку води. На жаль, те, що сталося в Херсоні, це не остання трагедія, яка буде пов’язана з водою в Україні”, – сказала астролог Главреду.

Над якими містами України нависла небезпека
“Небезпека залишається для прикордонних міст: Чернігів, Харків. Це там, де будуть на прикордонних зонах росіяни не шкодувати нас, бомбити. Ці міста ще будуть терпіти. На жаль, до закінчення війни і нашої перемоги, на сході йтимуть дуже масштабні бої. Лівий берег Херсона під великою небезпекою. Будуть обстріли, будуть жертви. На жаль, на найближчий місяць я не бачу спокою”, – додала астролог.

Що варто враховувати читачеві
Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Це не остання трагедія”: астролог назвала міста України, які в “червоній зоні”