facebook

Екстрасенс Макс Гордєєв: У липні окупанти можуть підірвати Запорізьку АЕС

Екстрасенс Макс Гордєєв в інтерв’ю УНІАН розповів, що чекає на нас у липні, чи продовжить Росія обстрілювати наші міста, чи є загроза для ЗАЕС, та коли окупанти почнуть відступати.


Максе, дайте, будь ласка, прогноз на липень. Що на нас чекає?

Зараз і надалі буде дуже важко. Не можу поки сказати щось позитивне. Не бачу, що хтось виграватиме у війні, а хтось програватиме. Найближчим часом ми триматимемося на одній лінії, тобто поки наші хлопці сильно не просунуться вперед.

По-друге, ситуація, яка відбуватиметься далі – це маніпуляція з боку Росії. Спочатку буде дуже важко-важко-важко, а потім вони трохи відступатимуть. Це можна порівняти з допитом. Уявіть, ви сидите у кімнаті на допиті, енергетично вас доводять до того, що ви ось-ось помрете, але цього не відбувається. Від вас відчеплюються, і ще певний час не чіпають. Тобто вас тримають у напрузі.

Проте для нас все одно все закінчиться позитивно, адже на нашій стороні янголи-охоронці. Літо йтиме нам на допомогу, адже найскладніший період – зима.

Які події відбуватимуться на фронті?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

ЗСУ намагатимуться пробиватися. Вони ризикуватимуть. Деякі ризики будуть вдалими, деякі – ні. Однак наші воїни грамотно пробивають зараз фронт, аби зрозуміти, де слабкі місця у Росії.

Єдиний аскпет – фінансовий. Бачу, що в цьому плані зараз складна ситуація. Фінансування армії має бути більшим. Хочу звернутися до людей, аби вони донатили, та до світових лідерів, щоб вони допомагали або грошима, або зброєю. Зараз нам це необхідно.

Зараз нас лякають тим, що окупанти можуть підірвати Запорізьку АЕС. Чи є у нас шанси, що цього не станеться?

Окупанти дійсно наразі перебувають біля реактору і дуже сильно нагнітають ситуацію. У будь-який момент, коли їм віддадуть наказ, вони підірвуть Запорізьку АЕС. Тому у цьому плані ситуація у липні буде така, що вони можуть це зробити.

Скажіть, будь ласка, чи продовжить Росія обстрілювати наші міста?

Зараз окупанти дадуть нам трохи відпочити, проте масовані обстріли поновляться і триватимуть аж до вересня. В деяких регіонах українці можуть жити в метро та бомбосховищах по декілька днів. Треба боятися ночі або сходу. Максимально жаливий час – з 12 ночі до 4-5 ранку.

ЗСУ намагатимуться пробиватися. Вони ризикуватимуть, – Гордєєв / фото t.me/V_Zelenskiy_official
Які міста в зоні ризику?

Абсолютно всі карти показують, що треба вірити у найраще, але розслаблятися не можна нікому. Ситуація і надалі буде важкою, під загрозою всі міста.

Також хочу попередити жителів Одеси. Сподіваюся, все буде добре, але поки немає гарних звісток. Окупанти щось замислили. Також неспокійно буде у всіх містах, які знаходяться біля лінії фронту. Але це не означає, що ворожі ракети всюди влучатимуть.

У найбільш багатостраждальних містах ситуація не зміниться. Хоча карти показують позитивну ситуацію у Бахмуті. Окупанти вже втікатимуть звідти.

А що чекає на Київ, який останнім часом не залишають у спокої?

Все буде хвилями. Треба бути уважними з Київською ГЕС. Все ж таки щось окупанти замислили там. Їхня задача зробити так, щоб всі боялися. Коли вони познаходять заміновані місця, то відчуватимуть себе впевненішими. Їм здаватиметься, що вони контролюють ситуацію.

Чи можете ви сказати, коли росіяни вже почнуть відступати?

Наразі я не бачу, що вони повноцінно відступатимуть. Десь вони наступатимуть, десь відступатимуть. Проте найближчим часом кардинально ситуація не зміниться. До вересня так точно.

А чи будуть у нас якісь перемоги?

Звісно, будуть. Бачу, що багато боїв проводимуться. Але вони будуть з великою кількістю загиблих і полонених. Насправді у росіян зараз є завдання брати в полон якомога більше людей. Раніше їм наказували вбивати-вбивати-вбивати, проте зараз щось змінилося. І у будь-якому випадку багато що відбуватиметься в плані ризику. Не буде єдиної мети. Лише створюватимуться невеликі групки, які пробиватимуться по різним напрямкам. І саме вони приноситимуть нам певні перемоги.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Екстрасенс Макс Гордєєв: У липні окупанти можуть підірвати Запорізьку АЕС