facebook

У ТЦК нова схема: почали продавати повістки – подробиці

У ТЦК почали продавати повістки військовозобов’язаним


В Україні частішають випадки неправомірних дій представників ТЦК, які «під дулом пістолета» видають повістки. Проте зараз працівники вигадали нову схему, на якій намагаються гарненько підзаробити. Інформацією ділиться спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону.

Згідно з інформацією на Буковині було виявлено працівника ТЦК, який за гроші оформив військовозобов’язаний порядок денний з відстрочкою. Вартість такої відстрочки, яку оформив представник ТЦК, становила 450 американських доларів.

Військовообов’язковому оформили відстрочку на один місяць, щоб у разі зупинки представниками територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки вони не могли його мобілізувати. Завдяки цьому документу він військовозобов’язаним міг спокійно пересуватися містом.

На даний момент зазначеній особі обрано запобіжний захід у вигляді знаходження під вартою та альтернативою внесення ста тисяч гривень застави. Встановлюється можлива причетність до скоєного інших.

Повідомлено про підозру військовослужбовцю територіального центру комплектування та соціальної підтримки за фактом отримання неправомірної вигоди службовою особою. Санкція статті передбачає від 5 до 10 років ув’язнення, позбавлення права обіймати певні посади строком на три роки, а також конфіскацію майна.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У ТЦК нова схема: почали продавати повістки – подробиці