facebook

Штрафи до 13 600 гривень та інші нововведення: До чого готуватися українцям

Штрафи передбачаються для працівників навчальних закладів.

 

Українцям, що хочуть отримати водійські права надається можливість самостійно готуватись до складання теоретичного іспиту в сервісному центрі МВС.
Про нововведення йдеться у пресслужбі головного сервісного центру МВС. Також відбулося запровадження адміністративної відповідальності у сфері підготовки та допуску водіїв до керування транспортними засобами.

Зміни задокументовані у Законі України “Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо запровадження адміністративної відповідальності у сфері підготовки та допуску водіїв до керування транспортними засобами”.

Які штрафи передбачаються для працівників навчальних закладів
Порушення посадовими особами навчальних закладів може спричинити наступні наслідки:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Здійснення підготовки або перепідготовки водіїв транспортних засобів особою, яка не має чинного документа спеціаліста з підготовки водіїв транспортних засобів, буде тягнути за собою накладення штрафу від 500 до 800 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 8500 грн до 13600 грн.
Допуск осіб, які не склали теоретичний іспит, до практичної підготовки водіїв, також підлягатиме штрафу в тій же сумі від 8500 грн до 13600 грн.
Проведення практичної підготовки водіїв з використанням транспортних засобів, обладнаних з порушенням вимог Правил дорожнього руху, або особою, яка позбавлена права керування транспортними засобами, також підлягатиме штрафу від 8500 грн до 13600 грн.
Для вищого керівництва також є покарання, а штрафи на порядок вищі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Штрафи до 13 600 гривень та інші нововведення: До чого готуватися українцям