facebook

Напівгола жінка застрягла на балконі: Ніхто не знає, як це сталося

Рятувальники вирушили на виклик пізно увечері, бо на балконі між конструкціями застрягла жінка.

У Нікополі, 31 липня 2023 року, десь о 21:20 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення, яке для багатьох може здатися кумедним, хоча для самого “виконавця” ніяких веселощів у події немає.
Справа в тому, що вулицею Шевченка, на балконі п’ятиповерхового житлового будинку, у напівголому вигляді застрягла жінка. Тому туди відправили два чергові відділення для її порятунку — чотири особи особового складу та дві одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Коли працівники ДСНС прибули до місця події, вони побачили та встановили, що жінка виявилася “замкненою” між конструкціями балкона. Як вона там виявилася, залишається загадкою, яку вона, можливо, незабаром розкриє. Можливо, жінка була в стані алкогольного сп’яніння, але, знову-таки, ця інформація рятувальниками не підтверджується.

Тим не менш, вони, не гаючи часу, скориставшись автодрабиною, піднялися до неї і змогли вибратися з пастки, затягнувши її назад до квартири. Жінку 1981 року народження передали працівникам екстреної медичної допомоги, щоб її оглянули.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Наступного дня неприємна ситуація сталася у місті Жовті Води, де рятувальникам довелося лізти у квартиру через вікно, щоб відчинити двері квартири, де була замкнена маленька дитина.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Напівгола жінка застрягла на балконі: Ніхто не знає, як це сталося