facebook

Нарешті в Раді щось добре затіяли: Нарваних водіїв штрафуватимуть на величезні суми

Нардепи готують деяким автовласникам неслабкі штрафи.

З моменту повномасштабного вторгнення рашистів жителі всіх областей України пережили чимало тривожних хвилин під час виття сирен. Однак багато громадян не розуміють, як усім хочеться довгоочікуваної тиші, і перетворюють свої авто та мотоцикли на ревучих “звірів”, але скоро їм доведеться за це відповісти.

Зокрема, народний депутат Ярослав Железняк написав на своїй сторінці в Telegram, що не тільки його “бісять гонщики з прямотоками на спорткарах та мотоциклах”. Він зазначив, що вони так голосно стартують на вулицях міст, що часто їх можна сплутати із прильотами ракет.

Він додав, що до цього лише скаржився на таких громадян, тоді як інші нардепи вже подали законопроєкт, щоб карати таких водіїв.

Згідно із документом, пропонується доповнити КУпАП новою статтею відповідного змісту. Відповідальність передбачатиме штраф до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17000 гривень).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У разі повторного правопорушення протягом року сума штрафу збільшиться вдвічі – до 2000 мінімумів (34000 гривень) із позбавленням прав на строк до 6 місяців.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Нарешті в Раді щось добре затіяли: Нарваних водіїв штрафуватимуть на величезні суми