facebook

Вжарить 40+ градусне пекло: У деякі регіони України повертаються дощі

Найспекотніше 6 серпня буде на території центральних та південних областей.

Погода в Україні 6 серпня стане нестерпною. Температура повітря різко підвищиться. У цей день майже не очікується опадів. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Погода на 6 серпня
За даними Укргідрометцентру, у цей день в західних областях очікуються короткочасні дощі. Погода буде мінлива, можливі грози.

“Вітер переважно південно-східний, 7-12 м/с, вдень в Україні місцями пориви, в західних областях подекуди град і шквали 15-20 м/с. Температура вночі 19-24°; вдень 31-36°, у південній частині, східних та місцями центральних областях до 38°, на Закарпатті й Прикарпатті 23-28°”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +40
Синоптики з meteoprog попереджають про те, що вже зовсім скоро Україну “смажитиме”. 6 серпня температура повітря підвищиться до +40 градусів тепла.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Найспекотніше в цей день буде у Дніпропетровській області. З різницею в декілька градусів така ж погода триматиметься на території північних, центральних, південних та східних областей.

Трохи прохолодніше буде на території західних областей. Там температура повітря буде на рівні 28-30 градусів тепла. У Закарпатській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях буде 28 градусів тепла.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Вжарить 40+ градусне пекло: У деякі регіони України повертаються дощі