facebook

Найнебезпечніші дні в серпні 2023: 3 страшних дати

Для того щоб не накликати на себе біду, важливо знати про небезпечні дні місяця.

Астрологи і фахівці з езотерики рекомендують враховувати фази місяця і переглядати місячний календар, щоб знати, коли настануть енергетично позитивні і негативні періоди. УНІАН з’ясував, які несприятливі дні в серпні будуть.

Небезпечні дні в серпні 2023 – список
Досвідчені маги стверджують, що в останньому місяці літа таких дат буде всього три. Звичайно, складаючи місячний календар на серпень 2023, ми позначили кілька не найвдаліших днів. Однак важливо пам’ятати і про найбільш небезпечні:

8 серпня – буде все валитися з рук, можливі сварки і конфлікти в родині, невдалі покупки, неякісні послуги;
12 серпня – нові справи виявляться невдалими, поїздки – небезпечними, а фінансові угоди призведуть до повного краху в майбутньому;
16 серпня – можливе загострення хронічних захворювань, скачки тиску, високі ризики ДТП і нещасних випадків.
Крім цих трьох дат, езотерики застерігають всіх чутливих людей триматися подалі від романтичних проявів 22 серпня. У цей день будь-які амурні справи не будуть успішними, вас наздоженуть розчарування і біль.

Також обережними потрібно бути і 26 серпня – є шанс отримати травму, зламати кінцівку або лягти в лікарню через проблеми зі здоров’ям. Протягом цієї дати краще не робити різких рухів, не виходити з дому і займатися рутинними справами.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Найнебезпечніші дні в серпні 2023: 3 страшних дати