facebook

П’яний батько побив п’ятьох малолітніх дітей: двох – госпіталізували (ОНОВЛЕНО)

На Волині п’яний чоловік жорстоко побив власних малолітніх дітей.

У селі Навіз Рожищенського району 36-річний місцевий мешканець будучи напідпитку побив п’ятьох малолітніх дітей восьми, семи, п’яти, трьох та одного років. Двох із них госпіталізували до лікарні, інформує поліція Волині.

Поліцейських на місце події викликала бабуся дітей. Правоохоронці з’ясували, що чоловік перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння посварився із дружиною. Жінка із дому втекла, після чого п’яний батько побив дітей.

Дізнавачі Рожищенського відділення поліції затримали батька в порядку ст. 298-2 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом нанесення тілесних ушкоджень відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Нині призначено судово-медичну експертизу за результатами якої буде надана остаточна кваліфікація діям правопорушника.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім того, поліційний звертатимуться із клопотанням у відповідні органи про вилучення дітей із неблагополучної сім’ї. Триває слідство.

 

Лікарі волинської обласної лікарні розповіли про стан п’ятьох дітей, яких напередодні побив батько. Двох з них нині госпіталізовані, одна дитина у реанімації, – розповіла лікарка-анестазілогиня Надія Катаман, пише Суспільне.

У відділенні реанімації та анестезіології перебуває 5-річний хлопчик. Його стан, кажуть лікарі, – важкий. У дитини медики діагностували – закриту черепно-мозкову травму важкого ступеня, струс мозку важкого ступеня, забій грудної клітки та черевної порожнини, правобічний пневмоторакс з подальшим дренуванням.

“Він виконує все і боїться сказати, що в нього болить. Хлопчик дуже наляканий, у нього емоційний стрес”, – каже Надія Катаман.

Хлопчика та ще чотирьох його братів та сестер побив нетверезий батько про це лікарям розповіла матір дітей. Напередодні, 4 жовтня, вона разом з дітьми звернулася до Рожищенської районної лікарні.

Після огляду – дітей направили до обласного дитячого територіального медичного об’єднання. Маму та дітей госпіталізували.

“У трьох діток виявили синці. Мама з ними провела ніч в обласній дитячій лікарні у приймально-діагностичному відділенні. Сьогодні зранку їх виписали додому”, – розповіла лікарка.

Ще одна дівчинка зі струсом мозку переведена у відділення неврології. Найважчий п’ятирічний хлопчик. Про переведення його з реанімації, поки не йдеться. Лікарі кажуть, що діти пробудуть у лікарні щонайменше тиждень.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

П’яний батько побив п’ятьох малолітніх дітей: двох – госпіталізували (ОНОВЛЕНО)