facebook

Астрологічний прогноз: Що чекає на Україну в найближчий рік

Астролог Яна Тимощук розповіла, що чекає на Україну до 24 серпня 2024 року, які основні події відбуватимуться, і коли нарешті закінчиться повномасштабна війна.

З початку 2022 року ми переживаємо не найлегші часи. Але як би не було складно, ми кожен день боремося за нашу свободу. Щорічно 24 серпня ми відзначаємо День незалежності та сподіваємося на якнайшвидшу перемогу.

Що чекає на Україну в період з 24 серпня 2023 року по 24 серпня 2024 року спеціально для УНІАН розповіла астролог Яна Тимощук.

Старт переговорів і укладення союзів
З точки зору нумерології з 24.08.2023 Україна поступово приходитиме до миру. Ми вже прийшли до свого духовного пробудження. З цієї дати змінюється світопорядок у всьому світі, який почався з України. Ми будемо ще більше заявляти про себе світу. Старт переговорів і укладення союзів. Йдеться про гарантії, які світ буде пропонувати нашій країні. Нові поставки зброї, навчання наших військових, на новий рівень вийде і допомога.

З 23.08.2023 по 15.09.2023 ретроградний Меркурій в Діві зайде в 10 будинок натальної карти України, який відповідає за кар’єру, соціальний статус, професійні досягнення і визнання суспільства.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У цей період ми можемо зіткнутися з перешкодами в роботі, повернення до тих питань, які вимагають перегляду: зміна влади, апарату управління, політики. Заміна людей на керівних посадах. Може статися криза влади.

Після 15 вересня цього року буде сприятлива енергія для підписання договорів та угод, які стануть вирішальними у 2024 році.

18 серпня Марс – Бог війни – перейшов з Лева в Діву і зараз проходить по 10 дому гороскопу України. Він показує прагнення, цілі, мотивацію, амбіції на полі бою. До 3 жовтня ми будемо бачити поступові кроки у відвоюванні територій.

Нова фаза війни
Корінний перелом у війні відбудеться 16 листопада, коли Марс перейде в свій знак Скорпіона і запустить кровопролитний процес війни до 27 грудня 2023 року, бо Марс в Скорпіоні якраз перебуває в 12 будинку гороскопу України, який відповідає за втрати. Ми побачимо це в дії. У цей період також можлива ізоляція, закриття кордонів не тільки в Україні, а й у всьому світі. Пов’язано це з провокаціями на кордонах і новими хворобами, які невідомі людству.

А ось з 27 грудня по 5 лютого 2024 року ініціатива знову перейде на бік України. Адже це буде перший будинок гороскопу, народу. До цього часу Україна здивує весь світ створенням ексклюзивної і високоточної зброї. Ми вже зараз займаємося розробками, але все стане відомо в 2024 році. Марс в 2024 році запустить нові розробки, технології, створення зброї.

Закінчення великої війни
Вже до 20 жовтня 2024 року є шанс, що військові дії припиняться. Транзит Юпітера з 22.04.2023 по 01.05.2024 в Овні перебуває в 5 будинку натальної карти. Сприятливий транзит для того, щоб нарощувати військові комплекси і займатися розробками. 5-й будинок – це наша земля. Пошук можливостей повернення територій під контроль. Юпітер перебуває в поєднанні з Раху.

Юпітер -це вищі ідеали. Раху – нижча природа. Як результат, дає схильність до крайнощів, матеріалізм, обман, хабарі, навідники, зрадники – ці теми будуть постійно спливати на поверхню.

Проблеми з законом, тюремне ув’язнення – це те, що очікує багатьох людей в Україні, які не дотримуються законів карми.

До 30.10.2023 Раху в Овні – Кету у Терезах. Вони проходять транзитом по дому своїх земель України, що відкриває можливості повернення територій. Але оскільки ми не скористалися даним транзитом карми і не отримували належної допомоги від наших партнерів для завершення військових дій в кінці жовтня, зараз ми маємо продовження військових дій.

Коли Раху опиниться в Рибах, а Кету в Діві на весь 2024 рік, у нас відкриється ще одна можливість на повернення своїх земель. Адже Раху опиниться в четвертому будинку батьківщини і сприятиме хорошим енергіям для людей. Є шанс вийти на духовні енергії і знайти свободу, щастя.

У цей період варто всім попрацювати над внутрішнім станом і усвідомленістю для досягнення потрібних нам цілей. Тим, хто хоче повернутися в Україну, краще це робити зараз.

Число року для України на 2024 рік – 4
Варто звернути увагу на фінанси, психологічне здоров’я людей. Позбутися від непотрібних витрат і направити енергію в ті джерела, в яких найбільше потребують люди.

Багато процесів йтимуть на виснаження, але народ України впорається з обмеженнями і труднощами, які стануть на шляху до досягнення цілей і планів. Буде дуже багато інвестицій, зміна політичного курсу. Відбудовуватимуть міста. Нерухомість подорожчає в рази.

Прогноз для України на рік по картах Таро:

Вересень – “Десятка мечів” – руйнування, відчай, порожнеча, втрати, страждання. Рок долі.
Жовтень – “Помірність” – золота середина, баланс, гармонія, згода, підбір міри по ситуації.
Листопад – “Мир” – поїздки за кордон, завершення основної фази війни і заклики до миру.
Грудень – “П’ятірка пентаклів” – фінансові труднощі, бідність, матеріальні втрати, удари по інфраструктурі.
Січень – “Сімка кубків” – зроблений неправильний вибір, є ризик помилитися, безглузді надії, гра, яка не має зв’язку з реальністю.
Лютий – “Дев’ятка жезлів” – готовність захищати свої інтереси, досягнутий в нелегкій боротьбі успіх, перешкоди на шляху не закінчилися, але найважчий період вже позаду.
Березень – “Лицар пентаклів” – сповільненість дій, стабільність положення і впевненість в тому, що буде завтра.
Квітень – “Паж пентаклей” – новий етап, прихід хороших новин, поліпшення у всіх сферах життя.
Травень – “Сімка пентаклей” – очікування, терпіння, гра в довгу, карта працьовитості і вирощування найкращих якостей.
Червень – “Імператриця” – карта нашої землі – родючість, сила, настають хороші новини.
Липень – “Четвірка мечів” – перемир’я з ворогами, криза, яку потрібно перечекати, тимчасовий відхід, відступ.
Серпень – “Четвірка кубків” – потрібно прийти в себе, зробити вибір, неповне задоволення ситуацією. Всесвіт пропонує шанси, є готовність почати все спочатку.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Астрологічний прогноз: Що чекає на Україну в найближчий рік