facebook

Пачки доларів та євро: У столиці на гарячому взяли голову ВЛК районної ТЦК – масштаби вражають

У рамках мобілізації корупція в Україні продовжує процвітати.

У ході загальної мобілізації деякі громадяни використовують своє становище для додаткового “заробітку”. Військовозобов’язаним продають довідки та оформляють документи для виїзду за кордон, і чергового “підприємця” зловили на гарячому, інформує Офіс генпрокурора.

Зокрема, повідомлено про підозру голові ВЛК Подільського ТЦК та СП у сприянні незаконному переправленню чоловіків призовного віку за кордон шляхом підробки документів.

В Офісі генпрокурора повідомили, що підозрюваний разом зі спільниками допомагав робити довідки про непридатність чоловіків до військової служби з подальшим зняттям з військового обліку. Надалі ці документи були підставою для перетину державного кордону України.

Вартість послуги з виготовлення фальсифікованих медичних документів складала від 3 до 4 тис. доларів з особи. У ході проведення слідчих дій вилучили цілі пачки доларів та євро.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У схемі брали участь 9 осіб, які підшукували охочих уникнути мобілізації, а також особи, які безпосередньо виготовляли документи – працівники медустанов Києва, члени ВЛК.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Пачки доларів та євро: У столиці на гарячому взяли голову ВЛК районної ТЦК – масштаби вражають