facebook

Літо повернеться в Україну з 13 по 17 вересня: коли чекати на спеку, а коли дощі та грози

Погода в Україні сильно змінюватиметься з кожним днем ​​у період від 13 вересня

В Україні вже два тижні – осінь. Всі встигли попрощатися з дуже спекотним літом, з морем, засмагою, канікулами та відпусткою.

Настав час повертатися в роботу і паралельно діставати теплі речі з шаф, бо відчутне похолодання прийшло дуже різко і непомітно, без змін, змусивши українців замерзати в тіні.

Протягом кількох днів регіони України перебували у “сухому залишку”, крім Карпат, жодних опадів ніхто не очікував. А ось 14 числа, у четвер, вдень правий берег Дніпра опиниться під сильним, хоч короткочасним дощем, включаючи грози.

Температура вночі продовжує дивувати, поступово наближається до 0°C. Зараз у західних областях та на узбережжі градуси сягають 6-12° вночі. В інших областях 10-16 °. Що стосується 14 вересня — тут варто очікувати потепління на значне, літнє, але тільки в центральних областях і, зокрема, біля Одеси.
“15 вересня в Україні короткочасні дощі, грози (вночі у східних та південно-східні, вдень у північних областях без опадів) Температура вночі 9-15°, у південній частині до 19°, вдень 20-26°”, – заявляють в Укргідрометцентрі.

А от 16 та 17 числа температура знову почне падати, хоч і без опадів, окрім Закарпатської, Львівської та Волинської областей.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Літо повернеться в Україну з 13 по 17 вересня: коли чекати на спеку, а коли дощі та грози