facebook

Чоловік п’є грудне молоко своєї дружини вже більше 5 років: “Ми нервували, але…”

Жінка годує грудьми свого 30-річного чоловіка (з 2017 року) і заявляє, що це “в 10 разів покращило” їхній емоційний зв’язок.

Чоловік Рейчел Бейлі Олександр п’є її грудне молоко щодня. Вона стверджує, що її груди виробляють більше молока, ніж можуть вжити її діти, тому чоловік і прийшов на допомогу, щоб, так би мовити, “зняти напругу”. Про це повідомляє Daily Star.

Рейчел пояснила, як це почалося — її дитина Арія, якій зараз шість років, годувалася грудьми. Батьки вирішили злегка відпочити і зібралися в круїз, але молода мама забула грудний відсмоктування і два дні її груди набухали з сильним болем. Жінка дуже боялася інфекції, тому вони й вирішили спробувати, щоби замість дитини в цьому процесі був її чоловік.

“Ми нервували з приводу того, що він буде годуватись моїм молоком, але як тільки ми це зробили, ми зрозуміли, що все абсолютно нормально”, – зазначає Рейчел.

Він заявляє, що смак молока він очікував трохи іншим. Воно відрізняється від звичайного молока. Після цього чоловік навіть забув про застуду на два роки. Бо рідина дуже поживна. Зрештою, він полюбив смак її грудного молока. Для них це не фетиш. Почалося все з того, що Олександр просто допомагав їй, коли їй було боляче, але це переросло на щось емоційніше.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Чоловік п’є грудне молоко своєї дружини вже більше 5 років: “Ми нервували, але…”