facebook

“Вони націлилися на 4 міста”: коли РФ повністю припинить обстрілювати ракетами Україну – прогноз

Астролог Ангеліна Вакуліна для Главреда розповіла, що чекає Україну восени і коли закінчаться обстріли дронами і ракетами.

Чого очікувати восени в Україні, коли окупанти перестануть бити ракетами і дронами і які міста в небезпеці. Про це в ексклюзивному інтерв’ю для Главреда розповіла астролог і таролог Ангеліна Вакуліна.

За словами Вакуліної, осінь для України буде стабільно-важкою.

“Осінь буде досить важкою. Вже зараз починається ця вся тяжкість. І через електроенергію, і через те, що, можливо, вже восени Україну і світ торкнеться новий вірус. Українцям все це буде надавати тягар. Що стосується обстрілів – ми будемо це спостерігати восени і взимку, на жаль”, – говорить Вакуліна.

 

Прикордонні міста залишаються “червоною зоною”, додає астролог.

Хто така Ангеліна Вакуліна
Ангеліна Вакуліна – астропсихолог і таролог. Довгий час практикує астро і нео психологію, таро і багато інших інструментів для пізнання себе, говориться на сайті астролога. Вона часто робить прогнози для України і щодо війни з Росією.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Це Харків, Чернігів, Суми та області, до них прилеглі. У всіх прикордонних містах буде момент загострення і активних обстрілів. Буде летіти все що можна в прикордонні селища. У містах будуть “прильоти” з жертвами – це Суми, Чернігів, Харків. Я б хотіла відзначити, що осінь і зима будуть дуже неприємними для Києва та області. Будуть “прильоти” – може бути “приліт” в центр якийсь глобальний, або в адмінбудівлю (можливо, щось пов’язане з управлінством). Цей момент мені хочеться позначити особливо, щоб люди, які проживають в центрі Києва, знали, що вони в небезпеці”, – сказала в інтерв’ю Вакуліна.

Вакуліна також додає, що можуть бути руйнування мостів.

ЖД, і лікарні, і госпіталі, і Одеський порт. Також Кримський міст чекає новий удар”, – додала астролог.

Астролог також розповіла, яким буде початок зими в Україні.

“У небезпеці по всій країні торгові центри, адмінбудівлі, мости і порти. Показують карти активні “прильоти” в декількох містах. Під удар можуть потрапити Кривий Ріг, Одеса і область, Кропивницький, Херсон, Київ”, – сказала вона.

Ангеліна Вакуліна додала, що “Україну чекає стабільно-важка осінь і буде кілька дуже гучних днів”.

Що варто враховувати читачеві
Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Вони націлилися на 4 міста”: коли РФ повністю припинить обстрілювати ракетами Україну – прогноз