facebook

Засунув їй петарду та підірвав: 36-річний українець у Чехії з особливою жорстокістю напав на співмешканку

Інцидент стався ще під кінець вересня, проте розголос він отримав лише зараз. Із Чехії прийшли дуже тривожні новини. Так, у чеському місті Кожлани українець напав на жінку та завдав ще тяжких каліцтв. Є інформація, що за жорстокий напад йому загрожує до 10 років ув’язнення.

А ось уже у вівторок, 2 жовтня, суд відправив 36-річного українця під варту.

Про це стало відомо завдяки повідомленню місцевого видання novinky.cz.

За даними видання, жінка, яка потрапила до лікарні з сильно пошкодженими статевими органами, ймовірно, була поранена піротехнікою. Це випливає з ухвали про порушення кримінальної справи.

За цими даними, незнайомець спочатку зв’язав свою партнерку, а потім засунув їй у статеві органи петарду та підірвав.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Лікарі написали у висновку, що поранення схожі на вибух петарди”, – повідомило джерело видання, знайоме з розслідуванням.

Постраждалу жінку до лікарні доправив підозрюваний.

“До нас надійшла пацієнтка із серйозною травмою в області статевих органів, з яких у неї була сильна кровотеча”, – розповів лікар, знайомий із ситуацією.
Він додав, що жінку негайно прооперували.

Поліцейські затримали чоловіка просто у лікарні. Обвинувачений українець уже перебуває в ізоляторі у Борі. Суддя Радек Відра задовольнив клопотання про запобіжний захід.

“Є стурбованість, щоб він не зірвав кримінальне провадження і не зміг продовжити свою злочинну діяльність”, – пояснив він.
Українець свідчив лише про свої особисті дані та коментувати вчинок відмовився. Рішення про тримання під вартою не є остаточним, скаргу на нього подав адвокат.

Прес-секретар Пльзеньської університетської лікарні Габріела Леворова уточнила, що стан пацієнтки залишається дуже тяжким. Однак її життю нічого не загрожує.

У гуртожитку у Кожланах мешкають іноземці. Власник від коментарів із цього приводу відмовився.

“Поліція проводить розслідування. Мені заборонено говорити”, – наголосив він.

Люди з гуртожитку не захотіли говорити про цю справу. Вони лише сказали, що йдеться про молодого українця та його можливу співмешканку, між якими стався конфлікт.

“Поки що жодних проблем тут не було. Ми нічого не знаємо про цей інцидент”, – зазначила сусідка.
За її словами, чоловіки йдуть на роботу рано-вранці і повертаються ввечері, а жінки і діти зазвичай залишаються в будівлі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Засунув їй петарду та підірвав: 36-річний українець у Чехії з особливою жорстокістю напав на співмешканку