facebook

Можна заробити до 300 тисяч з гектара: українців із земельними паями вже попередили

З’явилася інформація, що досить прибутковим для вирощування продуктом став часник.

“Успішно вирощувати часник із повітряних зубчиків можна навіть на 1 га. Вклавши 45 тис. грн у посівний матеріал, можна отримати дохід близько 255 тис. грн.” – про це розповів AgroPortal.ua

Директор насіннєвого підприємства ТОВ «Анука» Андрій Аксюта зазначає, що така діяльність може бути запроваджена у селах, де є проблеми із роботою. Люди вклавши невеликі гроші можуть отримати значний прибуток.

Як зазначає аграр, в Україні зупинено промислове вирощування часнику через окупацію південних регіонів, але лишилися дрібні виробники. Також проблемою стає те, що у нашій країні не використовуються комбайни для збирання такого врожаю, а робиться вручну. Тому ринку часнику як такого немає. На це також вплинула складність вирощування.

Компанія «Анука» пропонує новий метод вирощування часнику, а саме повітряних зубчиків. Це дворічний цикл, який у 5-10 разів прибутковіший за стандартну технологію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Андрій Аксюта каже, що в Україні сприятливі умови для вирощування часнику, особливо на півдні.

Важливим уточненням є те, що мінімальні партії такого товару за кордон становлять м0 т або 20 т. Щоб це стало вигідно, треба, щоб партія була від 20 т. Але якщо це будуть повітряні бульбашки, можна відвантажувати і 5 т

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Можна заробити до 300 тисяч з гектара: українців із земельними паями вже попередили