facebook

“В Україну суне надзвичайний холод, невситимий дощ хлине прямо в цих областях”: фахівці сказали про снігопад

Синоптики кажуть про те, що українців очікує тимчасове потепління, але вже невдовзі холод повернеться з новою силою. Вночі ж замороки мешканцям деяких областей варто очікувати прямо цієї ночі. Насуваються дощі. Нагадуємо, що в Карпатах вже випав перший сніг.

Як інформує “Еспресо”, 12 жовтня, на більшості територій України очікується тепла та сонячна погода. Водночас у західних та північних областях пройдуть дощі.

Про це інформує синоптик Наталка Діденко.

Зазначається, що на заході України температура повітря сягатиме +20…+23 °C, подекуди очікується +25 °C. Загалом температура триматиметься у межах +15…+20 °C. У східних областях повільніше прогріється повітря, +12…+15 °C.

Де в Україні буде хмарно

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Сонце завтра можна побачити у південній частині та на сході, а ось захід, північ та значною мірою центральні області прикриють хмари”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що місцями дощі очікуються в західних та північних областях.

У столиці можливі невеликі дощі

У Києві 12 жовтня набіжать хмари, подекуди може пройти незначний дощ. Проте погода буде теплою, а температура повітря підвищиться до +20 °C.

“Тепла погода протримається до кінця тижня, а вже в неділю, 15-го жовтня, знову похолоднішає”, – додала Діденко.

В Укргідрометцентр зазначають, що вночі 12 жовтня у східних областях сильні заморозки у повітрі 0-5° (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий), у Полтавській, Дніпропетровській, Херсонській, Запорізькій областях на поверхні ґрунту заморозки 0-5 ° (І рівень небезпечності, жовтий).

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“В Україну суне надзвичайний холод, невситимий дощ хлине прямо в цих областях”: фахівці сказали про снігопад