facebook

«Дівчат ґвалтували поряд із тілаmи їх мертвих друзів»: ХАМАС на Фестивалі Миру (ВІДЕО)

«Різанина як у фільмі жахів» (С)


За даними пошуково-рятувальної організації Zaka, на місці проведення фестивалю  Supernova в Ізраїлі знайшли щонайменше 260 тіл загиблих.

Серед них дуже багато зґвалтованих дівчат та жінок.

Напад на фестиваль Supernova стався 7 жовтня.

Згідно з кадрами в соцмережах та розповідями очевидців, ХАМАС з’явився на території заходу і почав розстрілювати всіх, хто там був, а також брати людей у заручники.

Дорогу від фнстивалю, якою намагалися втікати люди, тепер називають “Дорогою смерті”
Як повідомляє ВВС, одна з учасниць на ім’я Ортель розповіла, що першою ознакою того, що щось не так, стали сирени на світанку, які попереджали про ракетний обстріл, але сам напад стався пізніше.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Бойовики одразу почали стріляти та вбивати людей.

 

«Вони вимкнули електрику і з’явилися раптово, нізвідки. [Озброєні люди] увійшли всередину і відкрили вогонь в усіх напрямках.

Півсотні терористів, одягнені у військову форму, прибули на мікроавтобусах», — розповіла вона ізраїльському каналу 12.

За її словами, учасники фестивалю намагалися втекти – люди бігли пустелею і сідали у свої автівки, щоб виїхати, але там були джипи з бойовиками, які відкрили вогонь по автівках.

«Вони стріляли автоматними чергами, тоді всі зупинили свої машини й побігли. Я заховалася у дереві, а вони просто почали хаотично стріляти по людях. Я бачила розкидані тіла поранених».

Майданчик фестивалю – з трьома сценами, зоною для наметів, баром та фудкортом – розташовувався в пустелі Негев біля кібуци Реїм.

Це неподалік від сектору Газа, звідки на світанку 7 жовтня ХАМАС переправився, щоб розпочати атаку. Члени угруповання проникли в міста і села, взявши в заручники десятки людей.

Всі знали про ймовірність у цьому районі ракетного обстрілу, але напад, стрілянина та вбивства…

 

Цього ніхто чекати не міг. Людей охопила паніка. Вони тікали полями, пробували сідати в авто, але їх розстрілювали на місці

Гілі Йоскович розповіла ВВС, як ховалась у саду помело. «Вони переходили від дерева до дерева і стріляли. Я бачила, як довкола вмирали люди. Я лежала дуже тихо. Не плакала і нічого не робила».

Інший свідок розповів 12 каналу, що це були «чотири-п’ять годин фільму жахів… Ми бігли як божевільні, це було просто божевілля»

«Це була різанина», – каже Янів, медик швидкої допомоги, якого викликали на фестиваль.

 

«Я ніколи в житті не бачив нічого подібного. Це було все сплановане. Коли люди намагалися вийти проходами за територію фестивалю, їх там чекали групи терористів і починали відстрілювати».

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

«Дівчат ґвалтували поряд із тілаmи їх мертвих друзів»: ХАМАС на Фестивалі Миру (ВІДЕО)