facebook

Залишилось два тижні у всіх українців: країна переходить на “зимовий час”, що треба встигнути

Українцям варто підготуватися до змін, які відбудуться наприкінці жовтня. Справа в тому, що в ніч з 28 на 29 жовтня, о 4-й годині ранку, країна перейде на зимовий час.

Відомо, що стрілки годинника потрібно буде перевести на годину назад.

З переведенням стрілок годинника змінюється звичний ритм життя. Незважаючи на те, що зимовий перехід людський організм приймає простіше, ніж літній (адже влітку у нас відбирають цілу годину сну), люди все одно відчувають занепад сил, нездужання та підвищену дратівливість.

Медики радять, що потрібно готуватися до переходу не пізніше ніж за два тижні. Особливу увагу приділіть харчуванню та відпочинку. Їжте 4-5 разів на день невеликими порціями, не забуваючи про фрукти та овочі. Випивайте щонайменше 1,5-2 літри води на день. Нехай ми й отримаємо сну на одну годину більше, краще все одно лягати спати раніше.

У зоні ризику люди із хронічними захворюваннями. Якщо ви відчуваєте нездужання, звертайтеся до лікаря. Все може початися з втоми, що навалилася, а закінчитися – зниженням імунітету, що призведе до застуди.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Потрібно правильно підготувати психіку. Приймайте контрастний душ і пийте трав’яний чай. Якнайбільше часу проводьте на свіжому повітрі. Робіть те, що любите: слухайте музику, дивіться кіно та читайте книги, спілкуйтеся з друзями. І найголовніше, зберігайте позитивний настрій.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Залишилось два тижні у всіх українців: країна переходить на “зимовий час”, що треба встигнути