facebook

Помер актор, який став відомим завдяки проекту “Каламбур”

На 61-му році життя помер відомий український актор Сергій Гладков, який прославився завдяки шоу “Деревня дураков”, де зіграв Мужика – комічного персонажа з вусами, що стирчали в різні боки. Причину смерті учасника тележурналу “Каламбур” не називають.

Telegram-канал “Думская” стверджує, що в останні роки він хворів. У Facebook проєкту “Каламбур” повідомили, що артист помер в Одесі, де й відбудеться прощання 21 жовтня, пише Оглядач.

Останнім часом артист не був активним у публічному просторі, а також не знімався. Він присвятив себе закадровій роботі зі сценаріями та звуком.

Помер український актор Сергій Гладков з шоу “Каламбур”
Помер український актор Сергій Гладков з шоу “Каламбур”

Сергій Гладков народився 20 лютого 1963 року в Харкові, але навчатися поїхав до Одеси. Він закінчив Одеський політехнічний інститут, факультет машинобудування та робототехніки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Пізніше артист опанував режисуру, пантоміму та почав ставити комедійні вистави. З-під його пера в межах проєкту “Каламбур” вийшла відома багатьом “Деревня дураков”, де артист зіграв головного героя. З 1989 року його колектив “Магазин Фу” працював в Одеській держфілармонії.

З початку 2000 року українець брав активну участь у створенні проєктів “Комедійний квартет”, “Комедійний коктейль” та “Дружна сімейка” як звукорежисер. З 2003 року створив 60 серій мультиплікаційних фільмів проєкту SOS як продюсер, сценарист та звукорежисер.

 

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну Гладков додав до свого основного фото в профілі державний прапор. Він також публікував інформацію про затримання колеги Валерія Качаєва, який у “Каламбурі” зіграв Морячка.

Героїв гумористичної передачі розкидало – українець залишився в Одесі, а його друг виступав проти війни в Росії, де його за це оштрафували.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Помер актор, який став відомим завдяки проекту “Каламбур”