facebook

Українці приголомшені: поліція почала штрафувати за бензин в авто – що потрібно знати

Поліція почала штрафувати за бензин у машині


В Україні через підвищення цін на паливо, постійні попередження про блекаут, багато українців намагаються запастися паливом. Водіям нагадали, у яких випадках можна нажити штраф за бензин та дизель. Про один із випадків порушення правил перевезень повідомляє Патрульна поліція.

Як стало відомо, поліцейські Київської області на дорозі зупинили мікроавтобус Volkswagen LT-35, у якому виявили каністру із 2000 літрами дизельного палива. Під час перевірки виявилося, що водій не має документів на вантаж, а також він не може пояснити, звідки і куди він перевозить такий вантаж.

Таким чином правоохоронці винесли водію ухвалу в частині 1 с. 132-1 «Порушення правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів, КУпАП.

Багато українських водіїв після подібних інцидентів задаються питанням, чи законно взагалі перевозити автомобільне паливо в каністрах, якщо немає документів, що дозволяють.

Виходячи із закону, якщо на звичайній легковику водій вирішив перевезти понад 60 літрів палива в каністрах, то на нього може чекати штраф у розмірі 510 гривень.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Українці приголомшені: поліція почала штрафувати за бензин в авто – що потрібно знати