facebook

“Все закінчиться після 3 смертей”: названо рік, коли Україна вийде з війни

Коли закінчиться війна в Україні і що буде відбуватися до 2030 року в країні. Прогноз для України склала астролог.


Україну чекає дуже непростий і важкий період. Як розповіла астролог Яна Тимощук, зараз йде глобальна перестановка в світі, яка призведе до різних сценаріїв.

У своєму прогнозі астролог розповіла, коли закінчиться війна в Україні.

“Всі біди України закінчаться через 3 смерті правителів цього світу. Зараз йде переділ світу. Мироуправління змінюється”, – заявила астролог.

За словами астролога, Україна може завершити військові дії протягом 2 місяців.

Хто така Яна Тимощук
Яна Тимощук (Езотеричка) – езотерик, ведичний астропсихолог, таролог. Автор унікальної методики прогнозування, йдеться на YouTube-каналі астролога.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“В України є можливість протягом 2 місяців зупинити військові дії. Чи піде вона за цим сценарієм? Подивимося. Це може бути заморозка війни, на кшталт “Стамбул-3″”, – заявила астролог Тимощук.

Астролог назвала рік, коли Україна може вийти з важкого військового періоду.

“Кармічний цикл для України і його закінчення – це 2026 рік. Це друга точка”, – додала вона.

Тимощук прогнозує, що Україну чекає нова війна з іншою країною.

“Третє. Це війна в 30-х роках, яка може очікувати Україну. Війна може бути не тільки з Російською Федерацією, може бути зовсім інший учасник. Світ може змінитися і в яких територіальних межах ми опинимося, які союзи створимо, і як світ буде виглядати. Ми живемо в найкрасивіший, але жахливий час. Це історичний час на планеті земля. Ми зараз можемо бачити, як світ змінюється”, – заявила астролог.

Що варто враховувати читачеві
Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Все закінчиться після 3 смертей”: названо рік, коли Україна вийде з війни