facebook

Шаманка Сейраш попередила українців про небезпеку: “Вже почали…”

Екстрасенс та шаманка Сейраш у новому інтерв’ю розповіла про те, чи варто очікувати до кінця року масованих ракетних обстрілів по нашій інфрастуктурі.

Фахівець в інтерв’ю YouTube-каналу “ТОР” також повідомила про те, чи зможуть просунутись до завершення 2023 року наші військові на фронті.

Сейраш попереджає про те, що незважаючи на “затишшя” росіян розслаблятися ні в якому разі не можна, адже вони від своїх планів про руйнуванню енергосистеми не відмовились.

Тож краще українцям підготуватися до складних та непередбачуваних ситуації та запастись всім необхідним під час блекауту.

“Будуть обстріли. По інфраструктурним, по військовим об’єктам будуть обстріли. Будуть намагатися тушити. Росіяни нікуди не поділи свій план і вони його вже почали реалізовувати” – говорить шаманка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сейраш вважає, що до кінця року нашим бійцям вдасться провести успішні операції на важливих рубежах.На деяких позиціях ЗСУ так і залишаться на оборонній позиції, адже ситуація постійно змінюється.

Вона передбачає у останні місяці року успішні операції наших військових на Донецькому та Луганському напрямку та у Криму.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Шаманка Сейраш попередила українців про небезпеку: “Вже почали…”