facebook

Астрологи назвали місяць великих змін для України

За їхніми словами, листопад буде менш напруженим, аніж жовтень.

Астрологи Ганна та Олексій Суханови зробили прогноз для України та з’ясували, що листопад буде дуже важливим місяцем для нашої країни.

За їхніми словами, листопад принесе Україні позитивні зміни. По-перше, закінчується напружений астрологічний період за річною картою, який тривав з 6 вересня 2023 року по 6 листопада 2023 року.

“Цей період міг загострювати сферу ворогів, проблем, перешкод. Ми бачимо, що саме в цей час Росія вирішила спробувати перейти в активний військовий наступ під Авдіївкою. Також РФ зробила спроби наступу на політичному фронті, намагаючись переманити, а можливо, і підкупити політиків у країнах, які є партнерами України, для гальмування фінансової та військової допомоги. У листопаді цей астрологічний період за річною карткою закінчується. Це може дати позитивні зрушення у цих питаннях”, – написали астрологи на своїй сторінці в Instagram.

По-друге, продовжили експерти, в натальній карті України закінчується період деякого гальмування, який тривав з 3 червня 2023 року до 4 листопада 2023 року. Він був пов’язаний із впливом планети Сатурн.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ця планета в гороскопі України впливає на Місяць і, як наслідок, на уми та настрій українців. Сатурн міг давати настрій апатії, смутку, песимізму, що Україну “злили”, не дадуть ресурсів, що ця війна надовго”, – кажуть експерти.

За їхніми словами, усі ці нюанси посилять позитивну тенденцію для української держави. Тобто ми можемо очікувати на додаткову допомогу від інших країн, а також ЗСУ просунуться в плані звільнення наших територій.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Астрологи назвали місяць великих змін для України