facebook

Кінець війни в Україні: з’явився невтішний прогноз – з перемогою, але не такою, як мріяли

Таролог передбачила, як може закінчитись війна в Україні


Вже було зроблено чимало заяв про те, як довго може тривати війна росії проти України та чим вона закінчиться. Але вже скоро буде 2 роки від початку повномасштабного російського військового вторгнення. Чи закінчиться до цього терміну війна, поділилася таролог Людмила Хомутовська у відео, опублікованому на YouTube-каналі Фабрика передбачень.

Зокрема, у таролога журналістка поцікавилася, що кажуть карти про те, чи буде війна тривалою і, чи вдасться нам домогтися від окупанта повернення всіх територій, що захопили.

Хомутовська за розкладом карток передбачила, що війна не буде затяжною. Але не вдасться досягти всіх заявлених цілей, які озвучували чиновники.

Зокрема, що війна закінчиться не за тих умов, на які ми сподівалися. За прогнозом таролога, війна може закінчитися угодами на прикладі “мінських домовленостей”.

Вона не виключила, що все ж таки вдасться звільнити тимчасово окуповані території до кордонів 23 лютого 2022 року.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Але тимчасово окуповані Донбас і Крим не вдасться повернути, на це потрібно більше часу. Але таролог зауважила, що все зарано і там відбудуться якісь зміни.

Але потім протягом року можуть бути якісь зміни й там, наприклад, що ЗСУ вдасться увійти на півострів і, можливо, зайняти якісь позиції.

Також карти говорять про певні спілки, переговори та домовленості, очікується певний прорив.

Хомутовська також поділилася, що Україна повернеться до “старого сценарію” завершення війни, але з новим усвідомленням.

У будь-якому разі час покаже, коли та чим закінчиться повномасштабне російське військове вторгнення в Україну і чи збудуться прогнози таролога

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Кінець війни в Україні: з’явився невтішний прогноз – з перемогою, але не такою, як мріяли