facebook

Стосується кожного водія: у МВС заявили про старт спецперевірок усіх машин

Правоохоронці закликали водіїв бути обережними


Поліція закликає водіїв до пильності щодо вуличних тварин, застерігаючи про можливість їх сховатися у різних місцях під та навколо автомобілів. Цю інформацію розповсюдила пресслужба патрульної поліції столиці.

“З приходом холодів багато вуличних тварин шукають тепло і затишок. Особливо обережні коти можуть сховатися глибше. Будь ласка, будьте уважні та обачні, перш ніж запустити двигун свого автомобіля”, – йдеться у зверненні поліції.

Водіїв також закликають дотримуватися нескладних рекомендацій, спрямованих на захист безпритульних тварин. Перед поїздкою рекомендується уважно перевірити такі місця:

Під автомобілем.
Під капотом.
Під колесами.
У вихлопній трубі.
Термін “вуличні тварини” включає як диких, так і домашніх тварин, що вільно блукають вулицями без постійного господаря або опікуна. До таких тварин належать бездомні собаки, кішки, а також інші види диких тварин, що пристосувалися до міського середовища.

Проблема вуличних тварин в Україні давно привертає увагу суспільства та влади, викликаючи активну реакцію з боку притулків, волонтерських груп та благодійних фондів. Попри чинні програми зі стерилізації та знезараження, ця проблема потребує спільних зусиль для її вирішення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Стосується кожного водія: у МВС заявили про старт спецперевірок усіх машин