facebook

“Долар зробив щось неймовірне, курс валют несеться вгору до остаточного фіналу”: чи втратять українці свої кошти в обмінниках

Вже декілька днів поспіль долар від НБУ росте в ціні. За сьогодні, 29 листопада, курс подорожчав на 15 копійок, у той час, як євро зросло на 16 копійок.

Як інформує “24”, за даними Нацбанку, офіційний курс 29 листопада становить 36,36 гривні за долар. Порівняно з минулим днем вартість долара подорожчала на 15 копійок.

Щодо євро, то курс валюти теж суттєво подорожчав. На сьогодні ціна сягнула 39,81 гривні, що на 16 копійок більше, ніж вчора.

Яким буде офіційний курс долара та євро 30 листопада:
Долар – 36,37 гривні, Євро – 39,95 гривні.

Курс на готівковому ринку
Станом на ранок 29 листопада долар продовжував дешевшати в банках та обмінниках.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В банках купівля становить 37,2 гривні, а продаж – 37,7 гривні. В обмінниках: купівля – на рівні 37,39 гривні, а продаж – 37,69 гривні. На чорному ринку: купівля – 37,5 гривні, а продаж – 37,59 гривні. Куди рухатиметься валютний ринок у грудні

У коментарі банкір Тарас Лєсовий розповів, що у грудні ринок валюти матиме декілька напрямків. З одного боку, режим керованої гнучкості, а з іншого – черговий етап валютної лібералізації (мінімізація множинності валютних курсів).

Можна припустити, що у грудні курсові межі на міжбанку будуть на “ширшому” рівні 36 – 38 гривень за долар та 39 – 41 гривню за євро. Відтак поточні коливання не перевищать 0,2 гривні, А різниця між курсами покупки та продажу також буде в листопадових межах – не більше 0,1 гривні.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Долар зробив щось неймовірне, курс валют несеться вгору до остаточного фіналу”: чи втратять українці свої кошти в обмінниках