facebook

Долар котися в прірву: банки і обмінки різко змінили курс валют

Гривня укріпляє свої позиції!

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 26 грудня, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 37,5225 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 41,3611 гривень за 1 євро.

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

За підсумками року та на думку фінансових експертів ситуація на валютному ринку України буде досить обнадійливою. Можливо, чи не найкращою за весь поточний рік.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Експерти відзначають, що валютний ринок впевнено рухається до єдиного курсу валют – власне це стане наслідком повної лібералізації та мінімізації втручань на ринок регулятора.

В останній тиждень грудня триватиме тенденція до поступового наближення одне до одного курсів міжбанку та готівкового ринку. Крім того, якщо поглянути трохи ширше, то можна сказати, що вже діє фактор повністю «вільного» ринку, адже «вільне» курсоутворення на міжбанку диктує умови готівковому ринку.

Водночас, впродовж цього тижня спостерігатимуться незначні поточні різновекторні коливання, але їхній вплив на ринок буде ледь помітним і не таким, що здатен змінити поточні тренди».

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Долар котися в прірву: банки і обмінки різко змінили курс валют