facebook

Вируватиме сильний, штормовий вітер: синоптик Діденко попередили про погоду

Погода ускладнюється!

За повідомленням синоптика Наталки Діденко в Україні завтра, 27 грудня, невелике похолодання. Після +14 температура повітря становитиме +2 – +6 градусів. У південній частині трохи краще: +7 – +12.

Північно-західний вітер буде сильним та зі штормовими поривами до 15 – 20 метрів за секунду. Варто зберігати високий рівень обережності.

Опади. У зв’язку з «плюсовою» температурою ще найближчої ночі варто розраховувати на дощ. Але вдень через похолодання він зміниться мокрим снігом. Істотних опадів синоптик не прогнозує тільки в південних регіонах країни, тут навіть можливі прояснення з сонцем.

У Києві в середу очікується підвищена хмарність, місцями дощ з переходом у мокрим сніг. Вітер буде сильним, північно-західного напрямку. Його пориви сягнуть 15 – 20 метрів за секунду.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ніч буде трохи навіть теплішою, а ніж завтрашній день: вночі +4 – +7, а вдень +2 – +5 градусів.

Далі – антициклон. Наступних три дні прогнозується суха, трохи прохолодна і з більш комфортним вітром погода. І 31 грудня – черговий атмосферний фронт. Тож Новий рік ми зустрінемо з «плюсовими» показниками та рясними опадами.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Вируватиме сильний, штормовий вітер: синоптик Діденко попередили про погоду