facebook

Жахлива трагедія на заході України: після видалення двох зубів у 5-річного хлопчика констатували смерть мозку

У сусідньому Львові 5-річний хлопчик впав у кому після того, як йому провели операцію з видалення молочних зубів. Лікарі констатували смерть мозку, а життя хлопчика підтримують лише апарати.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив батько дитини, відомий музикант та бандурист Віктор Пашник у четвер, 28 грудня, пише Lviv.media.

За словами Віктора Пашника, на початку грудня, дружина Маріанна з сином Велесом пішли до клініки ТОВ «ОРІ ГРУП» (Ori-Dent), аби видалити дитині два молочні зуби. Працівники стоматологічного центру запропонували провести оперативне втручання під загальною анестезією.

“У день оперативного втручання дитина дуже протестувала в операційній і не давала вдягнути маску, ніби відчуваючи наближення трагедії. Лікар-анестезіолог на очах дружини, силоміць одягала синові маску. Дружина попросила припинити це, але анестезіолог не послухала і продовжувала притискати маску, після чого він заснув”, — написав Пашник.

Під час операції матір дитини помітила, що в операційній якась метушня — туди почали збігатися медичні працівники. Приблизно через 20 хвилин приїхали дві бригади невідкладної допомоги.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У лікарні св. Миколая батьків дитини повідомили, що під час стоматологічної операції у Велеса була клінічна смерть і лікарі надто довго проводили реанімаційні заходи, що призвело до тяжкого стану. Після чергового обстеження встановили, що мозок дитини мертвий і його життя підтримують лише апарати.

Віктор Пашник вже написав заяву до поліції. За його словами, вже порушено кримінальну справу і проводиться досудове розслідування. LVIV.MEDIA телефонував до клініки Ori-Dent, аби дізнатися їх версію подій, проте керівництво клініки відмовилося прокоментувати цю ситуацію. До слова, клініка Ori-Dent розташована у центрі Львова на вул.Голубовича, згідно з даними YouContol керівником ТОВ “ОРІ-ГРУП” є Данило Онисько.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Жахлива трагедія на заході України: після видалення двох зубів у 5-річного хлопчика констатували смерть мозку