facebook

Штраф у 8500 грн: усіх водіїв попередили – за що покарають

Подробиці. Святковий настрій зіпсують штрафом у 8500 грн: усіх водіїв попередили – за що покарають

Водіїв попередили, за що покарають на велику суму
Згідно з Правилами дорожнього руху України, встановлення додаткових освітлювальних приладів на автомобіль може бути дозволено, однак є деякі обмеження та правила, яких слід дотримуватись. Видання «Pro Гроші» розповіло, чи можна в Україні прикрашати автомобіль електричною гірляндою.

Основні вимоги до додаткових освітлювальних приладів:
Вони не повинні викликати затемнення та приховування робочих світлових приладів автомобіля (фар, ліхтарів, габаритних ліхтарів тощо).
Необхідно дотримуватись встановлення приладів відповідно до технічних вимог інструкції, а саме, щоб вони не перешкоджали роботі основних фар або не робили транспортний засіб менш видимим для інших учасників дорожнього руху.
Встановлення додаткових світлових приладів не порушуватиме загальні принципи безпеки дорожнього руху, особливо в умовах обмеженої видимості або вночі.
Також слід пам’ятати, що перед встановленням будь-яких додаткових освітлювальних приладів на автомобіль рекомендується отримати консультацію від фахівця або авторизованого сервісу для дотримання правил та уникнути можливих проблем із правоохоронними органами.
Більше того, у Правилах дорожнього руху також зазначено, що за порушення вимог законодавства про встановлення та використання на транспортному засобі спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв можна отримати штраф. Ви сплатите 8500 гривень. Також усі спеціально світлові або звукові сигнальні пристрої конфіскують у вас.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Штраф у 8500 грн: усіх водіїв попередили – за що покарають