facebook

Українцям видають безкоштовні обігрівачі і не тільки: поспішіть, як отримати

Внутрішньо переміщені особи в Україні можуть одержати різні прилади обігріву.

Внутрішньо переміщені особи в Україні можуть отримати різні прилади обігріву, щоб спокійно пережити зиму, про що повідомляютьорганізатори проекту на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Благодійний фонд Terre des hommes — Україна завдяки підтримці Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine (ДФУ) продовжує реалізацію нового проекту Забезпечення опалювальними приладами та непродовольчими товарами для підготовки до зими вразливих ВПО та непереміщених осіб у постраждалих від конфлікту районах.

Таку допомогу отримають мешканці:

– Чернігівській;

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

– Сумський;

– Харківській;

– Дніпропетровській;

– Запорізький;

– Миколаївській областях.

Проект спрямований на підтримку переміщених та непереміщених осіб та надання їм допомоги у вигляді наборів для індивідуального утеплення та утеплення житлових приміщень, щоб допомогти підготуватися до зими.

Організатори проекту співпрацюватимуть із БФ Добробут України / Charitable Foundation Eudemony of Ukraine, який надаватиме допомогу у Харківській та Чернігівській областях.

Щоб отримати таку допомогу, потрібно заповнити реєстраційну форму за посилання.

Раніше повідомлялося, всі українські громадяни, яким необхідна допомога, можуть отримати підтримку у вигляді продуктів, предметів гігієни, товарів для дітей, ліків та продуктів для тварин.

Також зазначимо, що у 2023 році Уряд Німеччини виділив 50 мільйонів євро на покращення житлових умов для внутрішньо переміщених осіб: У рамках проекту передбачено будівництво/реконструкцію 24 об’єктів (1670 квартир) у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Вінницькій та Київській областях.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Українцям видають безкоштовні обігрівачі і не тільки: поспішіть, як отримати