facebook

В Україні одна категорія водіїв масово втрачає свої авто: податкова та поліція продовжують “полювання”

Податківці спільно з поліцією почали “полювання” на одну категорію водіїв

Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які мають відношення до водіння авто, є дуже важливі новини. Справа в тому, що з недавніх пір в Україні одна категорія водіїв потрапила під приціл ” правоохоронців

З’явилася інформація, що Державна податкова служба України спільно з Нацполіцією почала “полювання” за таксистами, що продовжують заробляти гроші без відповідної реєстрації.

На офіційному порталі ГУ Державної податкової служби в Київській областіповідомляється, що співробітники відомства почали здійснювати рейди, спрямовані на виявлення водіїв, які надають послуги таксі без реєстрації та РРО, ухиляючись від сплати податків.

У повідомленні йдеться, що на таких автомобілістів складають протоколи за ст. 164 КУпАП. Транспортний засіб у таксистів-нелегалів вилучають як знаряддя протиправної діяльності. За підрахунками податківців, подібною діяльністю в Україні займається близько 220 тисяч громадян, більшість із яких не реєструються як підприємці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також варто нагадати той факт, що в Україні зафіксовано проблеми з онлайн-перереєстрацією автомобілів, які викликані новими вимогами перевірки власників через поліційну базу даних.

Опублікований законопроєкт щодо мобілізації обмежує перереєстрацію транспортних засобів для чоловіків без військового обліку. Це викликало труднощі для багатьох власників, яким відмовляють у перепродажі автомобілів через онлайн-портал “Дія”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В Україні одна категорія водіїв масово втрачає свої авто: податкова та поліція продовжують “полювання”