facebook

Лев – Чізкейк, Риби – солодка вата: який ви десерт за знаком Зодіаку

Спробуйте здогадатися, які ласощі підібрали для Дів і Скорпіонів.

Астрологи підібрали десерти, які втілюють у собі дух того чи іншого знака Зодіаку.

Овен – “Запечена Аляска”
Овен – перший знак Зодіаку і тому природжений винахідник та ініціатор. Овну приписують створення технології, що дозволяє морозиву загорітися.

Тілець – Яяблучний пиріг
Тільцем керує Венера, планета кохання, краси, родючості, симетрії та прагнення до насолод. У міфології золоті яблука пов’язані з Афродітою, яка володіла містичним плодом.

Близнюки – Фадж
Ця солодка тягучка чудова у невеликих дозах і добре приймається на вечірках. З усіх знаків Зодіаку Близнюки мають найтемніше ставлення до істини, розглядаючи її як абстрактну ідею, а не як констатацію фактів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Рак – Чоко Тако
Дуже багатьма улюблений Чоко Тако є відповідним калорійним талісманом для Раків, нагадуючи їм про минулі солодощі.

Лев – Чізкейк
Чізкейк має своє коріння, або, так би мовити, скоринку, у стародавньому світі. Приготований греками ранній прототип подавався першим олімпійським спортсменам і в якості весільного торта для еліти. Леви вважають себе особливою подією і можуть приєднатися до будь-якого десерту, призначеного для переможців та весіль.

Діва – Зефір
Діва керує кишечником і шостим будинком здоров’я. А найперший зефір походить від рослини під назвою Althaea officinalis, яку ранні цивілізації, в тому числі стародавні греки і римляни використовували в лікувальних цілях для полегшення запалень і в якості проносного.

Терези – Макарон
Як і самі Терези, мигдальне печиво відрізняється високим стилем та наповнене повітрям. І хоча про смакові якості будь-якого з них можна сперечатися, естетика обох обґрунтована.

Скорпіон – траурний торт
Скорпіоном керує Плутон, планета смерті та трансформації. Скорпіон є свого роду пороговим знаком, що позначає межу між життям і смертю, руйнуванням і творенням. Похоронний пиріг, який іноді нагадує пісочне печиво, яке традиційно готували, щоб вгамувати скорботу.

Стрілець – Банани Фостер
Цей десерт був винайдений шеф-кухарем Еллою Бреннан з культового ресторану Brennan’s в Новому Орлеані. Стрільці – природжені оптимісти і швидко вирішують проблеми. І в той вечір, коли десерт був вперше представлений, кухареві було наказано приготувати що-небудь на льоту, і так народилася класика.

Козеріг – Хлібний пудинг
Козеріг відомий тим, що досягає успіху за будь-яку ціну з мінімальними емоційними проявами, і нічого не втрачаючи у своєму довгому підйомі на вершину. Як десерт, хлібний пудинг виник через необхідність і небажання викидати черствий хліб у важкі часи.

Водолій – Морозиво Dippin Dots
Водолій – знак вільнодумного теоретика змови, новатора, активіста, революціонера і невизнаного генія, який трудиться у підвалі своїх батьків. Морозиво Dippin ‘ Dots якраз і було винайдено таким новатором у такому підвалі.

Риби – Солодка вата
Солодка вата, як і рядові Рби, є химерною. Цей десерт майже на 70% складається з повітря, а люди Риб – майже на 70% з поезії, білої брехні, гелію надії і нерозділеної туги.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Лев – Чізкейк, Риби – солодка вата: який ви десерт за знаком Зодіаку