facebook

Пенсія більше 7000 грн: у ПФУ повідомили важливі подробиці

Що потрібно знати

У ПФУ повідомили про пенсію розміром 7000 гривень, деталі
Пенсійний фонд України оприлюднив свіжу статистику та повідомив, як змінився розмір середньої пенсії в Україні стосовно 2023 року і скільки в країні залишилося пенсіонерів. Про це повідомляє Ютюб-канал.

Українські пенсіонери ледве зводять кінці з кінцями через мізерні пенсії. Після оплати всіх комунальних платежів їм ледве вистачає коштів на придбання товарів.

Середня пенсія з початку січня в Україні зросла на 35 гривень. Навіть трохи менше – на 34 грн 92 коп. При цьому кількість пенсіонерів за останній рік зменшилась на 171 тисячу громадян.

Ось такі невтішні цифри демонструє свіжа статистика, яку оприлюднив Пенсійний фонд України. На сьогодні розмір середньої пенсії в Україні складає 5385 грн. Це означає, що пенсії з січня майже ні в кого не зросли, а ті, кому хоч щось додали, не дуже відчули це.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Загальна середня пенсія зросла несуттєво. Усі надії на березень, а саме на індексацію. Саме тоді має відбутися перерахунок пенсії і через зростання прожиткового мінімуму, і у зв’язку з обіцяною індексацією.

Відео повідомляється про пенсію у розмірі 7000 гривень, а також про кількість пенсіонерів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Пенсія більше 7000 грн: у ПФУ повідомили важливі подробиці