facebook

Віртуальна любов: чого треба уникати в листуванні з хлопцем

Знайомство в інтернеті — відмінний спосіб вийти із зони комфорту і придбати нових друзів, а можливо і коханих. Як грамотно побудувати діалог ви можете дізнатися в цій статті.

Віртуальна любов: чого треба уникати в листуванні з хлопцем

Соціальні мережі та меседжери дають нам можливість спілкуватися і бути на зв’язку 24/7, також це відмінний спосіб грамотно і без емоцій побудувати розмову. У вас завжди є час обдумати свою відповідь, придумати дотепний жарт або колючі зауваження, але коли спілкування зав’язується з хлопцем, ставки підвищуються і спілкування стає схоже на прогулянку мінним полем.

Спілкування в Інтернеті

Ви захопилися новим хлопцем і не знаєте що він відчуває до вас? Відчайдушно чекаєте нового повідомлення, яке створює настрій на весь день? Але ви губитесь і не знаєте, як почати розмову, як не написати нічого зайвого і не викликати у нього підозр. Нижче ви знайдете список того, що ніколи не можна писати хлопцеві.

«У тебе хтось є?»

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Це прямий натяк на те, що ви ним вкрай зацікавлені та збираєтеся зайняти місце його другої половинки, якщо воно вільне. Не квапте події. Цим питанням ви припираете його до стінки. Чоловіки цього не люблять.

«Чим ти зайнятий? Чому спізнився?»

Ніхто не зобов’язаний ні перед ким звітувати. Ви влазите в його особисте життя. Таким питанням показуєте, що вважаєте себе тією людиною, яка має право знати про всі аспекти її життя і контролювати їх. Якщо він запізнився на зустріч з вами, просто тактовно натякніть йому, що у вас теж є справи і він своєю неорганізованістю руйнує їх.

«Я хочу представити тебе своїм батькам»

Це сигнал про «небезпеку» для кожного чоловіка. В його уявленні ви хочете заманити його до пастки сімейного життя, від якої немає порятунку. Чоловіки дуже цінують свою свободу, не лякайте його раніше часу.

«Ти мені дуже сподобався в зеленій футболці в минулий четвер»

Або він просто посміється над вами, або його насторожить, що ви так ретельно стежте за його життям. Не показуйте, що надто багато знаєте про нього.

«Скільки у тебе було дівчат?»

Цим питанням ви припираете його до стіни. По-перше він зрозуміє вашу зацікавленість, а по-друге все одно не відповість чесно. Друзям він назве цифру більшу, а вам меншу.

«Я легко прив’язуюсь до людей, а потім страждаю»

Не випрошуйте співчуття. Він може пожаліти вас, але симпатії від цього не додасться. Відносини, побудовані на жалості не мають майбутнього.

«Ти занадто хороший для мене»

Низька самооцінка – не найпривабливіша якість дівчини. Крім того, він дійсно може порахувати, що ви його не варті. Чоловіки всі приймають за чисту монету.

Смайли

Їх потрібно використовувати в листуванні, інакше повідомлення може бути розтлумачене як грубе, неуважне або занадто формальне. Ставте підходящий смайл, щоб співрозмовник міг зрозуміти де ви жартуєте, а де говорите серйозно. Але не використовуйте забагато смайлів, вас можуть прийняти за гіперактивну або гіперемоційну.

«Яке в тебе хобі?»

Це питання ставило в ступор ще в шкільні роки. Він не заповнює анкету школяра. Не бентежте такими питаннями.

«Пам’ятаєш ми бачилися 10 червня 2007 року? Ти гуляв з племінницею двоюрідної тітки»

Забагато деталей. Він вирішить, що ви сталкер і переслідуєте його ще з 2007. У 17 років це може здатися романтичним, але потім вже лякає.

В наш час відносини починаються з спілкування по телефону і смс. Ще на цьому етапі люди розуміють варто їм рухатися далі. Не тисніть на хлопця, поважайте його особистий простір, якщо хочете такого ж ставлення до себе.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Віртуальна любов: чого треба уникати в листуванні з хлопцем