facebook

Стосується тих, хто виїхав із України: Зеленський заявив про повернення додому — на фронт підуть не всі

Всі подробиці

Президент України Володимир Зеленський висловив свою позицію стосовно повернення чоловіків мобілізаційного віку з-за кордону, наголошуючи на необхідності сплати податків для забезпечення Збройних Сил України. У спільному інтерв’ю для німецького телеканалу ARD Зеленський зазначив, що бажано бачити цих людей на території України, відповідне відео публікує You Tube канал “ЗеПрезидент”.

“Ми б хотіли, щоб особи мобілізаційного віку, які залишили країну незаконно, повернулися до України”, — підкреслив Зеленський.

Глава держави відмітив, що не всі з них обов’язково повинні призвані на фронт, звертаючи увагу на справедливість у цьому питанні. Він підкреслив, що громадяни повинні сплачувати податки, оскільки ці кошти необхідні для підтримки армії.

“Крім того, було б розумним, якщо країни Європейського Союзу надавали б фінансову допомогу українському бюджету, а Україна сама вирішувала б, кому та в якій мірі надавати допомогу”, — додав він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зеленський також висловив надію, що Німеччина буде лідером у наданні допомоги Україні серед країн Європейського Союзу, враховуючи силу її економіки. Він вірить у перемогу України та на підтримку союзників у зусиллях зупинити Росію та запобігти її агресії.

Зеленський виступив проти насильницької мобілізації співробітниками ТЦК

Головне з інтерв’ю Президента:

“Ми хотіли б, щоб люди мобілізаційного віку, які виїхали незаконно, були в Україні. Не всі мають бути на фронті, це питання справедливості: люди мають сплачувати податки в Україні”.
Чисельність української армії – 880 тисяч осіб.
Якщо припиниться допомога від США Україні, Європа зрозуміє, що це сигнал, що якщо Україна не витримає і путін піде вперед, ЄС залишиться поодинці.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Стосується тих, хто виїхав із України: Зеленський заявив про повернення додому — на фронт підуть не всі