facebook

ХЛОПЧИНА ЗАВЖДИ ДАВАВ БЕЗПРИТУЛЬНОМУ ДРІБНІ ГРОШІ. ОДНОГО РАЗУ ВІН ПОБАЧИВ ЙОГО В РЕСТОРАНІ, В ДОРОГОМУ КОСТЮМІ

Хлопець розплачувався готівкою, купуючи бурітто або хот дог – так що у нього завжди були копійки в кишені, які він, не соромлячись, давав Івану. Щодня. Не те щоб юнак був вкрай добрий. Просто йому було не шкода, а Іван брав гроші з вдячністю.

Одного разу він не встигав в банк, щоб зняти готівку, а в ресторанчику не приймали карти. Юнак стояв розчарований: здається, хтось сьогодні залишиться без обіду. Але тут продавець сказав йому: «Послухай, я бачив, що ти щодня робиш для Івана. Я просто пригощу тебе, ти це заслужив».

П’ять років по тому цей юнак повернувся в місто, де починав свою кар’єру. Він вирішив пообідати в тій самій закусочній, де він часто бував в свої молоді роки. Раптом голос за спиною відірвав його від трапези. «Вибачте, ви пам’ятаєте мене?» – запитав охайно одягнений чоловік в діловому костюмі.

Хлопець оглянув його з ніг до голови, як несподівано вигукнув: «Іване! Невже це ти?» Він дізнався, що за п’ять років, безпритульному вдалося отримати роботу, яка дозволила йому пройти лікування, поправивши своє психічне здоров’я. Іван від щирого серця подякував хлопцеві повідомивши, що той завжди викликав у нього надію на краще майбутнє. Хоч Іван ніколи не знав імені того хлопця, це і не було таким важливим. Досить і тієї дрібниці, щоб повернути людині віру в життя.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

ХЛОПЧИНА ЗАВЖДИ ДАВАВ БЕЗПРИТУЛЬНОМУ ДРІБНІ ГРОШІ. ОДНОГО РАЗУ ВІН ПОБАЧИВ ЙОГО В РЕСТОРАНІ, В ДОРОГОМУ КОСТЮМІ