facebook

Зустрічаєтесь з диваком? Ось чому вам пощастило

Ви коли-небудь ловили себе на думці, що зустрічаєтесь із дуже дивною людиною? Можливо, у вас навіть час від часу з’являється ідея розірвати стосунки через це? Якщо так, то майте на увазі, що стосунки з диваками завжди кращі ніж з кимось, хто намагається бути “нормальним”

Вам коли-небудь здавалося, що ви зустрічаєтесь з вар’ятом? А коли-небудь ловили себе на думці про те, наскільки ця людина божевільна і “не така” у всьому?

Ви коли-небудь характеризували свою дівчину як дивачку або свого хлопця як абсолютно ненормального? Що ж, ви навіть не уявляєте, наскільки вам пощастило.

Якщо ви знайшли когось досить хороброго, щоб бути собою в цьому світі стандартизованих пропорцій і фіксованих ідеалів, обожнюйте цю людину.

Якщо ви знайшли когось досить сильного, щоб зберегти своє дитяче сприйняття чудес, щоб бути повністю вільним і розкутим, цінуйте цю людину.

Якщо ви знайшли когось досить вільного, щоб бути повним диваком, ніколи не дозволяйте цій людині піти.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ви зрозумієте, коли знайдете дивака.

Він або вона не будуть схожі ні на кого з тих, з ким ви були раніше. Ця людина буде ковтком свіжого повітря, змішаним з електричним розрядом, який перенесе вас в інший вимір.

Вони злитимуть вас, але також і покажуть вам те, без чого ви не зможете жити, — їхній світу, а він повен чудес та страху. Такі люди бачать те, чого ви раніше не помічали, аналізують те, чого ви не розуміли, і ставлять під сумнів все, що ви знали.

Вони, не подумавши, змінять все ваше життя. Якщо вам і справді поталанило зустріти божевільну людину, яка покаже вам свій світ, цінуйте її та ніколи не відпускайте. Тому що стосунки з диваками завжди кращі ніж з тим, хто намагається бути “нормальним”.

1. Сварки з диваками ніколи не бувають одноманітними

У диваків є почуття і думки, які будуть суперечити вашим. Однак сварки з ними завжди різноманітні. А все тому, що ваші стосунки не є одноманітними. В них завжди знаходитиметься місце новим речам, новим смакам і абсолютно новим думкам стосовно різних питань.

2. Дивак ніколи не очікує, що стосунки розвиватимуться за конкретним планом

Він нічого не очікує ні від вас, ні від стосунків. Стосунки диваки сприймають як і саме життя — “надіємось на краще, але пливемо за течією”.

Вони не оцінюють стосунки упереджено, оскільки для таких людей вони є настільки ж випадковими і невідомими як і життя.

3. Він допоможе вам відкрити ваші власні дивацтва

Вам здається, що ви знаєте себе, а потім ви зустрічаєте людину, яка змінює вашу сутність.

Диваки змусять вас переосмислити життя, запал і те, що ви робили весь цей час. Ви йдете від того, ким були, до того, ким можете стати.

4. Його ніхто ніколи не замінить

Знаєте, ви не можете дозволити диваку піти, тому що ніхто після нього ніколи не зможе увійти у ваше життя з такою силою, як він. Більше ніхто і ніколи не покаже, не навчить і не випробує вас настільки, як дивак.

Кожен буде породжувати в вас бажання бути з диваком.

5. Дивак завжди знатиме, коли вам потрібен час для власних пригод

Дивак не тільки підтримуватиме ваші особисті прагнення, не просто хотітиме бути біля вас, але й показуватиме вам правильний шлях.
Він вірить в кожного так само, як вірить в себе, і його підтримка змінить ваше життя.

6. Він змусить вас забути про зовнішній світ

До знайомства з диваком, ви не розуміли, що світ, в якому ви живете, ви створюєте самі. Ви також ніколи не уявляли, що означає жити у власному світі, ніколи знову не повертатися до суспільства. Диваки покажуть вам світ, де будуть піклуватися тільки про вас.

7. Дивак буде підтримувати ваші захоплення

Будь-яка дивна, незрозуміла чи божевільна ідея, над якою ви роздумували, а потім відпустили, — знову повертається до вас.

Ті незначні думки, яким ви ніколи не надавали значення, раптово побачать світло і почнуть розростатися.

Дивак захоче поговорити про ті крихітні мрії, про які ви навіть і думати собі не дозволяли.

8. Він ніколи не змусить вас почуватись дивно через власні дивацтва

Диваки хочуть, щоб ви були дивною людиною. Вони хочуть, щоб ви відкрили ту свою сторону, яку відмовляєтесь показати світу. Вони готові досліджувати ваші внутрішні проблеми і найбільш незрозумілі неврози.

9. Диваки часто створюють незвичні ситуації, але вони того вартують

Так, диваки не завжди є тими людьми, з якими легко мати справу, але вони того варті.

Ті дні, коли ви просто ходили на роботу, в зал, лягали спати, будуть здаватися гіршими за смерть після того, як ви знайдете людину, яка більше ніколи не дозволить вам нудьгувати.

10. Дивак навчить вас над усім сміятися

Він покаже вам, що означає не сприймати все надто серйозно, включаючи себе.

Життя занадто коротке, щоб все засуджувати, і якщо ви не можете бути серйозним, то можете над цим посміятися.

11. Дивак подарує вам найкращий секс, який у вас коли-небудь був

Диваки — розкуті, вони не переймаються через будь-що і не бояться. Вони завжди раді спробувати щось нове.

Вони хочуть, щоб їхнє сексуальне життя було спонтанними та божевільними, як і повсякденне.

Вони не бояться показати справжніх себе, себе голих.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Зустрічаєтесь з диваком? Ось чому вам пощастило